W co zainwestować oszczędności?

Dział dla poszukujących inwestorów dla swojego biznesu, jak i dla samych inwestorów chcących pomnożyć kapitał.
MartaJa

W co zainwestować oszczędności?

Post autor: MartaJa »

W co najlepiej będzie zainwestować oszczędności, zwłaszcza jeśli na początku nie są to duże kwoty?
Znalazłam coś takiego gdzie można sobie kupić taki brylant.
Co więcej - wyszukiwarka w tym sklepie pozwala na wybór przedziału cenowego, wielkości kamienia czy nawet jego koloru itd.
Myślicie, że warto w to inwestować?
Kocica

Re: W co zainwestować oszczędności?

Post autor: Kocica »

w sumie brylanty na wartości na pewno nie stracą więc czemu nie
PP_rekrutacja

Post autor: PP_rekrutacja »

Brylanty to fajny, alternatywny pomysł. Dobrze jest natomiast inwestować w różne przedsięwzięcia, ponieważ dywersyfikacja zwiększa szanse na zysk i jednocześnie ogranicza ryzyko strat. Pomyśl też nad , można na nich sporo zarobić. Wydaje mi się, że połączenie brylanty i pożyczki będzie dobrym połączeniem: w pierwszym przypadku masz możliwość osiągnięcia zysku w perspektywie kilku lat, w drugim z kolei na bieżąco (miesięcznie) generujesz swój przychód.
nosleep

Post autor: nosleep »

możesz zarejestrować się na stronie szybkigrosz.pl i tam jako inwestor udzielać pożyczek ;) zazwyczaj są na dobrych warunkach, tzn oprocentowanie sie opłąca
WaldemarS

Post autor: WaldemarS »

Na Podkarpaciu opłaca się inwestować, bo ziemia nie jest taka droga a tereny coraz bardziej atrakcyjne jak ktoś myśli poważnie o inwestycji to warto sprawdzić te miejsca.
Michal

Post autor: Michal »

Może zainwestujesz w pożyczki prywatne na szybkigrosz.pl
ulaula

Post autor: ulaula »

w sumie tez pozyczki to dobry pomysl
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Inwestować można praktycznie we wszystko. Trzeba tylko robić to z głową. Ja czytałem ostatnio o inwestowaniu na http://zysker.pl/ i chyba zdecyduję się na nieruchomości. Wszystko jest tam ładnie wyjaśnione i można obliczyć możliwy zysk. Próbowałem już szczęścia na giełdzie - nie wyszło. Surowce - nie dla mnie i teraz chce spróbować swoich sił w nieruchomościach. Może akurat się uda.
januszl

Post autor: januszl »

Udzielam konkretnej pomocy w pomnożeniu dowolnej sumy pieniędzy. Zapewniona pełna kontrola wkładu na każdym etapie inwestycji. Sumy od 600 $ wzwyż.
Pomnóż bezpiecznie dowolną sumę - www.zrealizujmarzenie.webnode.com
compfin

Post autor: compfin »

Na Twoim miejscu zwróciłbym się do dobrego biura rachunkowego, które pozwoli Ci oszacować najlepsze opcje. Sam korzystam z i bardzo cenię sobie ich rady.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ