W jaki sposób rozmrażacie szyby swoich aut?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bronal1987
Kontakt:

W jaki sposób rozmrażacie szyby swoich aut?

Post autor: bronal1987 »

Szczęśliwi ci kierowcy, którzy posiadają w aucie funkcję podgrzewania przedniej szyby. Są jednak tacy, którzy jej nie mają. Stało się. Szyba zamarzła, bo nie pomyślało się o założeniu izolacji na przednią szybę. Zakupiony rozmrażacz nadaje się do wszystkiego, tylko nie do rozmrażania. Ciekawa jestem, jak sobie radzicie? Czy stosujecie "sprytne sposoby" z netu typu dezodorant?
Janek

Re: W jaki sposób rozmrażacie szyby swoich aut?

Post autor: Janek »

Ja właściwie to skrobie a jakiś sprytnych metodach nie słyszałem. Najlepsza metoda to chyba posiadanie własnego garażu :)
auto szyby
szybinka76t

Re: W jaki sposób rozmrażacie szyby swoich aut?

Post autor: szybinka76t »

Skoro wypatrujesz szyby dobranej do twojego auta to rekomenduję Szyby 24. Ta firma to wielki punkt ze wszystkim typami autoszyb. Jeżeli zdecydujesz się na nich to nie będziesz miał później żadnego dylematu. Dobierz prawidłowo i uciesz się z kapitalnej obsługi. Tu dowiesz się więcej :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ