Cześć. Posiadam niecodzienne pytanie, które wiąże się z dźwigami osobowymi do domu. Nie mam na myśli windy, która jest zamontowana na klatce schodowej. Chodzi mi o dźwig osobowy tego rodzaju: , która daje możliwość wygodnego przemieszczanie osoby schorowanej pomiędzy kondygnacjami w domu jednorodzinnym. Widziałem tego typu rozwiązania na zdjęciach. Dźwig osobowy jest montowany na klatce schodowej i przemieszcza się przyczepiona do schodów. Nie daj mi spokoju tylko koszt tego rodzaju urządzenia i czy należy jakość dodatkowo przygotowywać ściany przed zamontowaniem takiej windy osobowej?
W takim przypadku polecałbym zainteresować się ofertą firmy To, o czym mówisz nazywa się platformą dla osób niepełnosprawnych. Tak się składa, że w ich ofercie znajduje się to czego szukasz.. Platformy dla osób niepełnosprawnych oferowane przez te firmę to najczęściej platformy pionowe. Sprzedają także wysokiej jakości wyciągarki jak i również suwnice standardowe dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów.
Miej na uwadze, że sprzęt tego typu może się w każdej chwili popsuć. Może to spowodować wiele nieoczekiwanych a przede wszystkim niepotrzebnych kłopotów. Na wypadek problemu tego typu zalecam zgłosić się do http://dolpoldzwig.pl/ - natychmiast doprowadzili do porządku windę osobowa w moim domu, która uległa uszkodzeniu.
Polecam firmę Windpoldźwig. Specjalizują się w montażu wind oraz właśnie produktów dla osób niepełnosprawnych, mają w tym dość spore doświadczenie. W firmie, w której pracuję montowali windę, a dla mojej znajomej właśnie jakąś platformę dla os. Niepełnosprawnych. Myślę więc, że kontakt jest jak najbardziej wskazany.