Czy otwierając ośrodek turystyczny nad wodą (parę domków letniskowych, pole campingowe, pokoje gościnne) - warto wstawić na internetowej stronie ośrodka tzw. wirtualny spacer? Oglądałem fajne realizacje takich "wycieczek online" po ośrodkach: na stronach no i myślę, że to mogłoby przyciągnąć uwagę turystów - u konkurencji dużo takich atrakcyjnych form pokazania okolicy i samego ośrodka nie widziałem...
Pomysł wydaje mi się OK. W tym biznesie każde wyróżnienie się z masy innych ośrodków jest zauważane przez klienta i o to chodzi. Przejrzałam realizacje na tej stronie , i jak uda Ci się strzelić u siebie takie coś, jak wycieczka z grą swiateł tam pokazana, to w ogóle super rzecz
no pewnie, że pomysł jest dobry - w przypadku ośrodków wczasowych nikt nie lubi kupować "kota w worku". Byłaby to świetna forma autopromocji takiego ośrodka, wczasowicz już posiadałby wiedzę jakie luksusy na niego czekają
Bardzo fajny pomysł i kilka stron czy też pensjonatów oferuje już coś podobnego,czyli wirtualny spacer po okolicznym terenie. Dzięki temu każdy może mniej więcej zobaczyć jak tam jest,wiadomo ze na żywo całość prezentuje się jeszcze lepiej:)