Hej przymierzam się do otwarcia własnej działalności - sklep odzieżowy. Szukam sprawdzonych pomysłów na budowanie marki firmy w sieci. Mam już logo i jestem w trakcie przygotowywania strony internetowej. Może macie jakieś rady dla nowicjusza.
Strona internetowa to podstawa - fajnie, że masz już wstępny projekt. Zadbaj o łatwą ścieżkę zakupu, bo klienci szybko się zniechęcają. Zdjęcia produktów również muszą być jak najlepszej jakości. Z biegiem czasu zadbałabym też o pozytywne wpisy w big. Więcej informacji znajdziesz na stronie Infokonsumenta. Podwyższą Twoją wiarygodność w oczach klientów i kontrahentów.
Szemaniak pisze:Strona internetowa to podstawa - fajnie, że masz już wstępny projekt. Zadbaj o łatwą ścieżkę zakupu, bo klienci szybko się zniechęcają. Zdjęcia produktów również muszą być jak najlepszej jakości. Z biegiem czasu zadbałabym też o pozytywne wpisy w big. Więcej informacji znajdziesz na stronie Infokonsumenta. Podwyższą Twoją wiarygodność w oczach klientów i kontrahentów.
Podłączam się pod pytanie. Dziękuję za link z poradami
A jeżeli nie mam logo i projektu sklepu to lepiej kupić gotowy szablon czy zgłosić się do profesjonalisty aby stworzył wszystko od podstaw? Nie ukrywam, że im mniejsze koszty na początek - tym lepiej.
Warto samą stroną internetową poprawić wizerunek firmy. Jest to możliwe z https://heronart.pl/tanie-strony-internetowe/ tutaj jest bardzo fajny pakiet strony internetowej, która jest w atrakcyjnej cenie. Z tego co widzę jest kilka fajnych wersji stron, może akurat tobie któraś podpasuje?