Własna strona internetowa

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Kingape

Re: Własna strona internetowa

Post autor: Kingape »

Zgadzam się z przedmówcą. Jakość strony świadczy o poziomie naszej Firmy i to bez dwóch zdań. Dlatego moim zdaniem warto przeznaczyć większa kwotę na profesjonalną stronę - z doświadczenia wiem, że to się zwróci z nawiązką prędzej czy później. Jeśli poszukujecie profesjonalnej i sprawdzonej firmy IT, to polecam . Świetnie się z nimi współpracuje a efekt końcowy (strona, aplikacja etc.) przerośnie Wasze oczekiwania. Tak było w moim przypadku.
marcin.golen

Post autor: marcin.golen »

Nie ma wątpliwości, że to podstawa w dzisiejszych czasach. Chociaż możemy prowadzić własną stronę na facebooku, to nic nie zastąpi strony internetowej, która dobrze wypozycjonowana bez trudu zostanie znaleziona w wyszukiwarce gdzie jest największy ruch.
Sebastian77

Post autor: Sebastian77 »

no własnie aj rodzicom musze w koncu założyć.... :roll:
mozajka
Kontakt:

Post autor: mozajka »

Czy są firmy, które wdrażają strony www lub sklepy internetowe kompleksowo i razem ze wdrożeniem dbają o szeroko rozumiane bezpieczeństwo? Zastanawiam się nad uruchomieniem e-sklepu, ale nie wiem, czy przypadkiem nie będę musiała skorzystać z tego typu oferty ?
jacekbr
Kontakt:

Post autor: jacekbr »

Strona internatowa to super sposób na promocję własnej firmy, zainteresowany w zaciszu swojego domu może sprawdzić daną ofertę.
fangot

Post autor: fangot »

Sporo naczytałem się na temat tworzenia stron internetowych, zanim wybrałem jakąś konkretną firmę,która się tym zajmuje. Ostatecznie padło na https://solv.pl/strony-internetowe/ ponieważ z moich obserwacji oni wykonują najciekawsze projekty.
Konek

Post autor: Konek »

W naszym przypadku zdecydowanym numerem jeden jest współpraca z agencją https://www.websitestyle.pl/ która jest w stanie profesjonalnie zająć się stworzeniem strony internetowej, grafik, ale również działań marketingowych. Nasza współpraca akurat przebiega w pełni po naszej myśli. Poza tym można liczyć na rzetelne podejście obsługi klienta i jak na razie żadnych problemów technicznych nie mamy. Mam nadzieję, że uda nam się nadal utrzymać ten wysoki rozwój!
Aligru

Post autor: Aligru »

marcin.golen pisze:Nie ma wątpliwości, że to podstawa w dzisiejszych czasach. Chociaż możemy prowadzić własną stronę na facebooku, to nic nie zastąpi strony internetowej, która dobrze wypozycjonowana bez trudu zostanie znaleziona w wyszukiwarce gdzie jest największy ruch.
zgadzam się, że dobra strona to MUST HAVE. Ważne tylko, żeby wiedzieć, co oznacza dobra strona. Podrzucam darmowy poradnik https://interaktywnie.com/biznes/artyku ... ort-260138
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ