Hej! Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi w zakresie wykonania własnego sklepu internetowego z opcją dropshippingu? Na jaką platformę sklepową postawić?
My prowadzimy głównie właśnie sprzedaż w formie dropshippingu, ponieważ w takim przypadku przede wszystkim odpadają koszty związane z magazynem, zakupem hurtowych ilości rzeczy, pakowaniem, czy też wysyłką. Wszystkie zadania spadają na hurtownię, a ty tylko generujesz ruch i sprzedaż w swoim sklepie. Jeżeli masz konkretny budżet i chcesz zacząć to warto postawić na oprogramowanie ecommerce od RedCart https://redcart.pl/ i pakiet miesięczny, co pozwoli Ci sprawnie zacząć sprzedawać i stworzyć nowoczesny oraz funkcjonalny sklep online.
Też mam sklep z dekoracjami do domu postawiony na RedCart. Nie mam większych zastrzeżeń, działa poprawnie i też klientów nam nie brakuje poprzez wygodne integracje ze świetnymi hurtowniami dropshippingowymi.
Również radziłbym Wam postawić na oprogramowanie sklepu online typu RedCart zarówno ze względu na profesjonalne wsparcie, opcję pakietu dedykowanego co pozwoli Wam zacząć sprzedawać już po tygodniu - dwóch. Jednocześnie wszystkie systemy płatności, bezpieczeństwa, grafiki itd. No i też wygodne integracje z hurtowniami i tymi dropshippingowymi z aktualizacjami stanów magazynowych.