Wspomnienie dzieciństwa

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Wspomnienie dzieciństwa

Post autor: MartaJa »

Ktoś z Was kiedykolwiek w dzieciństwie zbierał figurki zwierząt? Ja ostatnio trafiłam na podobne w sklepie, a jako dziecko zgromadziłam niezłą kolekcję i taką nostalgię poczułam. Zobaczcie sami: - może też przypomnicie sobie beztroskie lata :)
wiosna

Re: Wspomnienie dzieciństwa

Post autor: wiosna »

Ja zbierałam figurki zwierząt, a zabawa nimi była naprawdę świetna. Aż żałuję, że gdzieś przepadły, bo chętnie bym je sobie teraz pooglądała :)
lwiątko

Post autor: lwiątko »

Mnie zdecydowanie bardziej niż figurki kręciły zwykłe (podobne do tych z linka).
Ach, to byly czasy :D Czego to się nie budowało z tych klocków :D Najlepsza zabawka, jaką pamiętam.
wiosna

Klocki drewniane też były super :). Zresztą mi nigdy nie potrzeba było wiele. Czasami wystarczyły same karty do gry i potrafiłam zbudować z nich niezłe domki :)
Urban30

Post autor: Urban30 »

no ba - klocki rządzą!
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
green

Post autor: green »

Również w dzieciństwie bawiłam się klockami z drewna, jeszcze dziś pamiętam to uczucie jak udało się mi zbudować pałac z kolumnami:) Obecnie podoba się mi że producenci zabawek na nowo odkrywają drewno jako materiał na zabawki i coraz więcej można znaleźć dla dzieci. Co więcej są to bardzo często zabawki bardzo dobrej jakości, bezpieczne,ekologiczne, pobudzające wyobraźnię.
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

ja nie zbierałam figurek zwierząt ale chyba jak każde dziecko - byłam nimi zafascynowana :) kupowałam gazety i oblepiałam ściany plakatami - głównie egzotycznych ptaków ;)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Sława

Post autor: Sława »

A ja przez bardzo długi czas układałam , ale właśnie wszystkie, które przedstawiały jakieś zwierzęta - nie mam pojęcia skąd wzięła mi się ta fascynacja, ale rodzice mocno się wkurzali, bo większość układanek była z jakimiś postaciami z bajek.
Kaloszkowa - a co rodzice na te oblepione plakatami ściany? Moja mama chyba padłaby na zawał :)
wiosna

Ja nie byłam jakąś szczególną fanką puzzli jako dziecko i jako osoba dorosła też się nimi nie fascynuję :)
Dorotka

Post autor: Dorotka »

kiedyś miałam kucyki pony, była to świetna zabawka do momenty kiedy mój brat obciął im grzywę i ogony :lol:

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ