wybór aparatu

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
xxxyyy

wybór aparatu

Post autor: xxxyyy »

Jaki polecacie aparat dla początkującego fotografa? Zastanawiam się nad używanym, bo niestety na chwilę obecną nie stać mnie na lepszy. Zastanawiam się nad https://e-oko.pl/aparaty-fotograficzne/ ... wezyk.html ewentualnie też w takiej samej cenie widziałam w innym sklepie tylko że sony. Który lepszy??
Frwafr

Re: wybór aparatu

Post autor: Frwafr »

Jest naprawdę bardzo dobry ja również mam identyczny aparat z e-oko.pl kupiłam go już jakiś czas temu był na promocji. Jest niezawodny, zdjęcia bardzo dobrej jakości. Bardzo często fotografuję różne zjawiska i zdjęcia zawsze są bardzo dobrej jakości.
Tomaashu
Kontakt:

Re: wybór aparatu

Post autor: Tomaashu »

z canonów to polecam lustrzankę 100D robi świetne zdjęcia i jak na lustrzankę to relatywnie nie droga za tą jakość. ;) :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ