wyciskarki wolnoobrotowe

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Reyes

wyciskarki wolnoobrotowe

Post autor: Reyes »

Kupujecie ? takie jak tutaj na stronce? Wyciskacie soki ? jakie najczęściej?
bizon

Re: wyciskarki wolnoobrotowe

Post autor: bizon »

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem wyciskarki i nie wiem, co wybrać. Duży wybór znalazłam na stronie . Może mieliście do czynienia z tymi wyciskarkami i możecie coś więcej o nich napisać?
Francuzik

Post autor: Francuzik »

Jednym z konkretniejszych zakupów może być wyciskarka do soków ale na prawdę dobrej jakości. Trzeba trochę poczytać i zasięgnąć informacji by dowiedzieć się jaką markę wybrać, ale warto ten czas poświęcić. Z tego co widziałem tutaj https://energiazdrowia.pl/pl/searchquer ... rl=biochef to dobrej jakości mają wyciskarki marki Biochef. Wykonane ze stali nierdzewnej na prawde są solidne.
znawca

Post autor: znawca »

Duży wybór tego typu wyciskarek znajdziesz tutaj: . W ofercie mają także wyciskarki pionowe, dzięki którym można zaoszczędzić sporo miejsca w kuchni. Myślę, że warto rzucić na nie okiem, na pewno coś wybierzesz.
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Moim zdaniem to obowiązkowe urządzenie w każdej kuchni, teraz jest bardzo ważne, aby jeść dużo zdrowych warzyw i owoców. Soki są dobrym rozwiązaniem, aby przemycić trochę warzyw, których na co dzień się je mniej ;)
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
malinowamamba

Post autor: malinowamamba »

jak dla mnie to najlepsza jest wyciskarka wolnoobrotowa Hurom, korzystam z niej juz od dluzszego czasu i jestem zadowolona, soki pyszne, mozna zrobic doslownie ze wszystkiego, bardzo wydajna
Unima

Post autor: Unima »

Ja mam wyciskarkę do cytrusów z wassermana. Nie jest droga a soki wychodzą pyszne
Mojner

Post autor: Mojner »

my zdecydowalismy sie na wolnoobrotową wyciskarke Midea. Ma duzy otwor, prosta w obsludze i wiele mozliwosci a cena nie jest wysoka.. Fajnie ze mycia nie ma duzo a do tego jest cicha wiec wieczorami jak dzieci spia nie ma problemu ze sie ja wlaczy
nierra

Post autor: nierra »

moim zdaniem wyciskarka do owoców to podstawowe wyposażenie kuchni, z tym że ważne jest to by umożliwiała robienie soków także z tych twardych warzyw. Taka uniwersalna będzie najlepsza
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ