wydruk materiałów reklamowych

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
melissa

wydruk materiałów reklamowych

Post autor: melissa »

Czy zamawianie wydruku plakatów, wizytówek, teczek reklamowych przez neta opłaca się?
drabbie

Re: wydruk materiałów reklamowych

Post autor: drabbie »

No jasne, mamy XXI wiek, teraz tak najczęściej się załatwia takie rzeczy. Masz duży wybór, ja kiedyś zamawiałam wizytówki przez www.caffeprint.eu
poziomek

Post autor: poziomek »

Ja zainwestowałem w sam drukuje etykiety w swojej firmie, tak musiałbym płacić firmie zewnętrznej, co prawda pieniądze zwróciły się po pewnym czasie ale było warto. Teraz sprzęt zarabia na siebie a ja mogę drukować etykiety kiedy tylko chce.
KarolS
Kontakt:

Post autor: KarolS »

Tak, ceny są niższe także logiczne jest to,że się opłaca oczywiście przy większej ilości. Pozdrawiam :)
''Zagłębiamy się da­leko w przyszłość, cho­ciaż nie wiemy, co będzie jut­ro, ale pla­nować trzeba. ''
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

opłacza się ja brałem taniej w hurtowni przez internet i udało mi się ugrać mniej niż chcieli mi wziąć w agencji w mieście gdze prowadzę firmę.
gwiazdkaznieba

Post autor: gwiazdkaznieba »

z tego co sama obserwuję to drukarnie internetowe mają na pewno niższe ceny
HeczkoK

Post autor: HeczkoK »

ja często korzystam z drukarni Lapisart, ceny mają całkiem spoko, a zamówić można stacjonarnie, albo przez internet
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ