wyjazd firmowy

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
reton12

wyjazd firmowy

Post autor: reton12 »

Witajcie! Niedawno czytałem że są firmy które zajmują się , a ja akurat mam na głowie przygotowanie od a do z takiego wyjazdu firmowego. Nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Myślicie że warto skorzystać z usług takiej firmy ?Poradźcie mi , może ktoś z Was już organizował coś takiego ?
LudwikB

Re: wyjazd firmowy

Post autor: LudwikB »

róznie to bywa z wyjazdami firmowymi,znam sporo osob co nie lubi, ja całkiem lubię b mam udaną ekipę pracową
dona3

Post autor: dona3 »

My zorganizowaliśmy taki wyjazd na własną rękę. Połączyliśmy go przy okazji z konferencją, dlatego najważniejsze okazało się znalezienie odpowiedniego miejsca na przeprowadzenie tego typu imprezy . Najbardziej zainteresowała nas oferta Pensjonatu Orlik pensjonatorlik.pl w Bukownie Tatrzańskiej , tam , poza komfortowymi warunkami, czekała na nas także doskonała sala konferencyjna!
danny4231

Post autor: danny4231 »

Na wyjazd biznesowy do Zakopanego wybraliśmy Hotel Carlton https://www.carlton.pl/. W pełni zachwyciła nas lokalizacja, a przede wszystkim solidnie wyposażona sala konferencyjna. Tam zorganizowaliśmy szereg spotkać, które w pełni wypaliły i udały się bardzo udane.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Zadecydowaliśmy o wyjeździe firmowym do Gdańska. Na ten czas wypadało zadbać o jak najlepszy nocleg, dlatego zainteresowaliśmy się ofertą Apartamentu Uno www.unoapartments.pl . Umożliwił on nam wypoczynek w bardzo komfortowych i znakomitych warunkach. Niczego na miejscu nie zabrakło!
Inatka93
Kontakt:

Post autor: Inatka93 »

Często tak zwane wyjazdy firmowe dotyczą zdecydowanie wyjazdów na tak zwane targi firmowe. A , żeby móc siebie tam wystawiać, należy się przygotować. Mieć ulotki, jakieś projekty stanowiska, podkłady.. Na pewno w takim wypadku przyda Wam się pomoc Nakatomi - agencji międzynarodowej znającej się na ogólnoświatowej promocji.
hopas

Post autor: hopas »

My ostatnio z pracy pojechaliśmy na weekend na śląsk w ramach reklamy naszej firmy na branżowych targach. Spaliśmy w hotelu w Żorach: https://viviresidence.eu/, na pewno wrócę tam kiedyś, tym razem z rodziną.
mikolajseo
Kontakt:

Post autor: mikolajseo »

Z wyjazdami firmowymi różnie bywa...

Panele podłogowe
Forum cukierniczo-kulinarne
Ekspresowe lajki
Spętanie miłosne magia ceremonialna
panele premium floor
Aligru

Post autor: Aligru »

Zapoznaj się z terminem Incentive Travel - to może być fajna sprawa i pomysł na wyjazd firmowy. Teraz się wiele obiektów będzie otwierać, jest szansa na organizację naprawdę super wycieczki. Zresztą, wypytaj się o to w tym biurze: https://bissole.pl/ powinni pomóc ;)
wamies

Post autor: wamies »

Już drugi raz organizowaliśmy wyjazd firmowy w Sercu Beskidu -https://sercebeskidu.pl/, mają swietną salę konferencyjną w bardzo dobrym standardzie. Oczywiście jest też opcja noclegu i możliwość zorganizowania ciekawych zajęć integracyjnych na świeżym powietrzu w pięknej okolicy. Idealna opcja na weekendowy wyjazd dla pracowników.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ