Wyjechalibyście do pracy za granicę?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Alex21
Kontakt:

Wyjechalibyście do pracy za granicę?

Post autor: Alex21 »

Zastanawiam się nad podjęciem pracy za granicą. Znajoma poleca mi , ponieważ są sprawdzeni i mają masę ofert pracy. Może ktoś z Was też ma takie plany albo mógłby doradzić w tej kwestii?
Znacie sklep domek ? :)
stoperek

Re: Wyjechalibyście do pracy za granicę?

Post autor: stoperek »

Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://presscontent.pl
OndajOn

Post autor: OndajOn »

Tak byłabym zdolna wyjechać zagranicę do pracy, ale póki co tego nie planuję, bo wiadomo jaką mamy sytuację epidemiologiczną. Aktualnie przeglądam oferty pracy Kraków bo szukam czegoś na miejscu. Oby szybko udało się gdzieś zatrudnić
Hanik

Post autor: Hanik »

Pandemia jest już coraz mniejszą przeszkodą w wyjazdach. Wiadomo przed wyjazdem pewne warunki spełnić należy lecz ich sprostanie jest coraz łatwiejsze. Nad podjęciem pracy w Niemczech nie zastanawiałem się długo i podjąłem współpracę z agencją pracy Mondi Polska, która ma atrakcyjne oferty, a swym pracownikom oferuje wsparcie tam na miejscu co na początku jest bardzo przydatne. Warunki pracy dobre, a i przedłużenie kontraktu możliwe co bardzo cieszy.
Baśka98

Post autor: Baśka98 »

Wyjechałam też za granicę do pracy i kupilam sobie wygodne dresy bawełniane
https://perypetiekobieta.blogspot.com/2 ... sowny.html
pracując w domu przy opiece taki strój sprawdza się świetnie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ