Wymiana walut online

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
endrju1

Wymiana walut online

Post autor: endrju1 »

Witam! Mam pytanie , czy korzystacie może z kantoru online ? Ja chcę skorzystać i wybrałam taki kantor https://ekantor.pl/jak-wybrac-kantor-internetowy/ wiele osób go poleca , maja bardzo korzystne ceny . Myślicie że dobry wybór?
zuraw68a

Re: Wymiana walut online

Post autor: zuraw68a »

Ja bym w tym obszarze rozeznał się wśród znajomych. Wydaje mi się, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie ;)
Jak w posąg gliniany Adama.
Ania

Post autor: Ania »

I bardzo słusznie. Znajomi to najlepsze źródło informacji. Mi właśnie znajoma z pracy podpowiedziała, żebym przed urlopem wymieniła pieniądze przez Amronet i sporo na tej wymianie zaoszczędziłam. Warto też samemu porównać kursy w różnych kantorach i promocje jakie mają, bo dzięki temu można dodatkowo zyskać.
qbis88

Post autor: qbis88 »

Można popytać znajomych, zajrzeć do porównywarki albo po prostu poszukać bez skrótów po necie. Jakby nie było, jest wg mnie najlepszą formą wymiany waluty aktualnie. Chociaż banki też umożliwiają bezgotówkowe przewalutowania, niezależny od nich kantor oferuje korzystniejsze kursy i z doświadczenia wiem że często realizuje transakcję szybciej, a to dlatego że działa 24 godz na dobę, również w weekendy i święta.
Pia

Post autor: Pia »

siemka witam :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ