Wymiana walut ONLINE

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Janicki_D

Wymiana walut ONLINE

Post autor: Janicki_D »

Dołączając do tego tematu nie chciałbym reklamować serwisów ale ja używam do takich przelewów stronę intransfer24.com gdzie mają bardzo dobre kursy wszystkich mnie interesujące waluty (w szczególności euro i franka) po zalogowaniu się co nie było konieczne do zrobienia przelewu ale ja korzystam z tego serwisu często i nie chce mi się wpisywać co chwile swoich danych robię przelewy, który bez problemów i bardzo szybko dociera na konto w wybranej walucie. Polecam
bizon

Re: Wymiana walut ONLINE

Post autor: bizon »

Zobacz sobie porównywarkę kantorów internetowych . Na bieżąco będziesz miał info, w którym kantorze danego dnia są najlepsze kursy na daną walutę. Warto z tego skorzystać, gdyż można dużo zaoszczędzić, tym bardziej przy większych kwotach.
bizz

Re: Wymiana walut ONLINE

Post autor: bizz »

No moim zdaniem wymiana walut online to najlepszy aktualnie sposób na korzystną wymianę walut. Przeglądałem i różnice pomiędzy kantorem internetowym, a ofertami banków, to ponad 10gr różnicy za 1 euro. Przeliczając na większe kwoty, widać znaczną równice, więc uważam, że warto korzystać z ofert kantorów internetowych.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ