Witam, Szukam dla siebie nowego i dobrego sprzętu do magazynu, chodzi oczywiście o wózki widłowe typu paleciaki. Zastanawiam się nad zakupem oraz ewentualnie w późniejszym etapie dodatkowym wynajmem jeśli będzie się to rozwijało. Na kogo postawić w Krakowie, macie może dla mnie jakieś konkrety? Pozdrawiam!
Na ten moment zdecydowanie mogę wypowiedzieć się pozytywnie na temat firmy Lemarpol ponieważ zdecydowaliśmy się podjąć współpracę zaraz po tym jak otworzyliśmy swój pierwszy magazyn w Warszawie. Zapewnili nam dobre warunki zakupu dwóch paleciaków Manitou i do tego też część sprzętu jest u nich po prostu wynajmowanego długoterminowo. Warunki umowy w porządku, a ceny i serwisy na odpowiednim poziomie.
Podzielam wypowiedź poprzednika i również uważam, że jeśli chodzi o wybór firmy zajmującej się sprzedażą oraz serwisowaniem wózków widłowych oraz podnośników to na Lemarpol jak najbardziej można liczyć i to zarówno ze względu na poziom obsługi i do tego terminowość która na tle konkurencji także ich wyróżnia, a mają zdecydowanie więcej klientów i szersza ofertę.
Bardzo dobrze wiedzieć Z chęcią sprawdzę ich ofertę modeli używanych akurat coś trafi się i dla nas w zakresie paleciaka oraz wersji ręcznej, bo na początku roku zawsze mamy trochę więcej zleceń i nie do końca odpowiednie moce przerobowe.
Dokładnie, myślę że nie ma się zbyt długo co nad tym zastanawiać. Dlatego jak znajdziecie trochę wolnego czasu to dobrze jest odezwać się do ich obsługi klienta i porozmawiać na temat oferowanych sprzętów, cen, warunków i też opcji serwisowych oraz wynajmu. Od tego zadania to najlepsi specjaliści z którymi świetnie nam się współpracuje