Wypadają mi włosy

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
nierra

Wypadają mi włosy

Post autor: nierra »

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba keratynocyty są odpowiedzialne za wzrost nowych włosów. Szukam właśnie jakichś preparatów, które pomogłyby wzmocnić te komórki, ale nie bardzo mi to idzie. Mieliście może podobny problem? Jeśli tak to może mi coś doradzicie?
majja

Re: Wypadają mi włosy

Post autor: majja »

Pierwsze słyszę o tych keratynocytach, musiałam poszperać w necie, żeby się dokładnie dowiedzieć co to jest . Podejrzewam, że większość skutecznych preparatów na wypadanie włosów musi być nastawione na wzmacnianie tych komórek. Mi włosy wypadają w granicach normy, nie zbieram ich wszędzie, ale jak coś to sięgnęłabym po szampony i kuracje z la roche posay.
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

A co masz suche włosy? Jeśli tak, to kup sobie ten olejek - http://olejek-kameliowy.pl . Zobaczysz, że włosy zdecydowanie CI się poprawią.
Kemp

Post autor: Kemp »

Mnie ostatnio strasznie wypadają włosy i nie wiem, co może być tego przyczyną, że tak nagle zaczęło się to dziać. Już widoczne są miejsca, gdzie już włosy są naprawdę znacznie przerzedzone. Kolega poradził mi zapoznać się z poradnikiem http://stopwypadaniuwlosow.pl/ . Przeczytałem i chyba kupię ten lek, może on pomoże mi na nowo uwierzyć w siebie, bo jak na razie to zaczynem mieć kompleksy odnośnie moich włosów.
abooot

Post autor: abooot »

Wypadanie włosów to normalna rzecz. Nie ma co się bać. Trzeba zacząć korzystać z naturalnych kosmetyków na bazie ziół.
wypadanie włosów leczenie
znawca

Post autor: znawca »

A co myślisz o przedłużaniu włosów? W ten sposób także je zagęścisz. Ostatnio wiele dziewczyn stawia na takie rozwiązanie i wygląda to naprawdę nieźle. Jeśli chodzi o same włosy to polecam zajrzeć tutaj: . Wybór jest bardzo duży i na pewno coś ciekawego znajdziesz dla siebie.
gabriela255

Post autor: gabriela255 »

Ja bym popytał znajomych w tym temacie. To może być dobre źródło informacji :)
Do sądu przychodzi się po wyrok, a nie po sprawiedliwość.
panczo99

Post autor: panczo99 »

Przydatne info. Dzięki wielkie :)
W jej sercu i umyśle było zbyt dużo kogoś innego, żeby zostało miejsce dla mnie.
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

Najlepiej kupić porządny szampon. Ja od niedawna stosuje ten - https://www.floslek.pl/18,pokaz_produkt ... losow.html i zaczynam widziec poprawę. Zobaczymy jak będzie dalej, ale póki co z pierwszych efektów jestem zadowolony.
aleksandra02

Post autor: aleksandra02 »

Myślę, że powinnaś poszukać w aptece
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ