Wyposażenie biura

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Manna

Wyposażenie biura

Post autor: Manna »

Jesteśmy na etapie urządzania biura. Wiadomo, że na początek staramy się oszczędnie :) Gdzie warto uderzyć, jeżeli chodzi o zakup mebli? Dodam, ze biuro będziemy otwierać w Warszawie
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Fards

Re: Wyposażenie biura

Post autor: Fards »

Sprawdz sobie tutaj: www.classic-meble.com.pl
kazia87

Post autor: kazia87 »

A jakie macie ? Macie już w ogóle? Jak będziecie wybierać, to pamiętajcie, żeby sobie sprawdzić w przepisach, czy w waszej branży nie ma jakichś specjalnych wymogów. U nas w spożywce są, dlatego szukałam w lepszym sklepie z większym wyborem takich szafek :)
Agnest

Post autor: Agnest »

Wystarczy Ikea i najprostsze modele mebli. Mój znajomy postawił w swoim biurze IT najzwyklejsze stoły z Ikei i taki pomysł świetnie się sprawdza.
marcepanowski

Post autor: marcepanowski »

zastanawiam się jakie oświetlenie, praktykuje się stosowanie opraw ?
zofiakrek

Post autor: zofiakrek »

u mnie tak samo, ikea, prosto i elegancko;)
galos

Post autor: galos »

Ja meble do firmy kupowałem w PHU ESPE Sebastian Polak. Dobra jakoś, dość przystępne ceny i w sumie jestem zadowolony. Dołączam link jakbyś był zainteresowany.
tigger

Post autor: tigger »

proponuję minimalizm metodą japońską opartą o odpowiednie zarządzanie materiałami np. 5S.
Czasem trudno utrzymać w ryzach strumień życia.
karolina
Kontakt:

Post autor: karolina »

Te raz nie trzeba nawet specjalnie się o sprzęt martwić, bo dzięki takim firmom jak http://www.innowacje.net/dzierzawa można wszystko wydzierżawić. Na dodatek co jakiś czas wymieniają sprzęt na nowszy. Ciekawa oferta co nie?
Co powiecie na zdjęcie co robi ten fotograf dziecięcy racibórz?
morfeuszfilm
Kontakt:

Post autor: morfeuszfilm »

A coś w okolicach Bydgoszczy macie jakieś namiary. Gdzie idę to jakieś yski a to kicha a ikeę dopiero budują :)
Studio Morfeusz
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ