wyposażenie przedszkola

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Manna

wyposażenie przedszkola

Post autor: Manna »

Postanowlismy z mezem otworzyc dwujezyczne przedszkole w naszej miejscowości. jestesmy na etapie kompletowania wyposażenia i pomocy dydaktycznej. bedziemy wdzieczni za wszelkie podpowiedzi gdzie mozemy taki sprzet kupic tanio (ale jednak tak zeby nie był to sprzet na jeden sezon).
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
luizah

Re: wyposażenie przedszkola

Post autor: luizah »

Niestety wyposażenie przedszkola jest bardzo drogie. Wiem co mówię, bo osoba z mojej rodziny swego czasu prowadziła klubik dziecięcy. Czekają Was bardzo poważne inwestycje.
Hilltech - terminale płatnicze
Lasiczka

Post autor: Lasiczka »

Zgadza się ze raczej nei sa to male kwoty ale mimo wszystko to chyba oplacalny biznes (choć to tez zalezy od tego w jakim miesice to planujecie). Jeśli chodzi o pomoce dydaktyczne to Cezas w krakowie zajmuje sie na pewno sprzedażą takich materiałów, mebli chyba tez ale nie jestem pewna na 100%.
Zdrowe sałatki Katowice http://www.lajkonik-pik.pl/pl/katowice-stawowa - Jedz sałatki a będziesz śliczny i gładki.
Pharmacy

Post autor: Pharmacy »

Tutaj możecie nabyć w zasadzie całe wyposażenie przedszkola, moja żona systematycznie robi tam zakupy. Teraz też robiła jakieś większe zakupy przed wrześniem.
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

Bardzo dobre ma sklep Kabum. Mają duży asortyment.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

WYposażenie przedszkola nie jest takie proste... bo w gruncie rzeczy dzieci potrzebują bardzo wiele rzeczy :) Mi znajoma polecała przedszkole http://przedszkola-bambino.pl/cennik,5.html :) Podobno jest bardzo dobrze wyposażone i przystosowane dla dzieci :)
Ania

Post autor: Ania »

Jeśli chodzi o dobre jakościowo sprzęty do przedszkola, to polecam sklep Moje Bambino. W przedszkolu naszej córki, bardzo dużo rzeczy mają właśnie od nich (zarówno bardzo ładne mebelki, jak i dużą ilość ciekawych zabawek). My sami kupowaliśmy tam dla córki różnego typu zestawy plastyczne - , bo było tak wygodniej, no i w zestawie wychodzi zawsze taniej.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ