Wypożyczalnia aut

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
apogeum

Wypożyczalnia aut

Post autor: apogeum »

Czy w Krakowie jest możliwość wypożyczenia auta na kilka dni?
smyk

Re: Wypożyczalnia aut

Post autor: smyk »

Polecam Ci tą . Są tam różne samochody, w dowolnych opcjach cenowych. Korzystałem kilka razy z ich usług i nie mam żadnych uwag.
pepper

Post autor: pepper »

Polecam Ci skorzystanie z . Jest to często wybierana opcja przez np firmy. Otrzymujesz całkiem nowe autka w ratach leasingowych - masz do dyspozycji nowoczesny samochód i nie musisz angażować dużej ilości gotówki.
Thief

Post autor: Thief »

Ja jednak odradzam wypożyczalnie aut. Jest to bardzo drogi biznes i mnóstwo problemów podczas stłuczki :twisted:
kolaa

Post autor: kolaa »

Ja wypożyczyłem samochód dostawczy w http://www.49zl.pl/oddzial,krakow,bus.html . Bardzo dobra wypożyczalnia. Tania i z dobrym sprzętem. Zawsze można się z nimi dogadać, a samochody świetnie spisują się na trasie jak i w miejskich korkach.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
komper

Post autor: komper »

Akurat z autami nie ma żadnych problemów, jest bardzo dużo zainteresowanie, aut jest także sporo. Poczytajcie - http://wypozyczalnia-samochodow-24.pl/w ... -poznaniu/
Wynajem auta to nie jest trudny temat. Pewnie że pojawia się umowa, niewielkie formalności, ale to wszystko załatwia się od ręki. Kluczowe, abyście potrafili te wszystkie kwestie zweryfikować.
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

To jest bardzo dobra wypożyczalnia aut - http://osekrent.pl/oferta/wynajem-dlugoterminowy . Szef czasem wynajmuje u nich samochód długoterminowowo np. na 2 czy 3 tygodnie. Auta zawsze podstawiane i odbierane są punktualnie, zawsze wyczyszczone i z pełnym bakiem, nie ma na co narzekać.
arekk

Post autor: arekk »

Może zainteresuje was również profesjonalny . Uważam, że firma ta jest godna polecenia, posiadają bogatą flotę i oferują atrakcyjne ceny. Wynajem oferują zarówno firmom jak i osobom prywatnym. Warto zajrzeć w ich ofertę aby dowiedzieć się czegoś więcej.
ssandrax

Post autor: ssandrax »

jest i to bardzo wiele miejsc
atama

Post autor: atama »

Wypożyczalni aut na rynku jest wiele. Ja mogę polecić Ci to miejsce z Wrocławia . Szeroki wybór samochodów osobowych i dostawczych. Auta są w dobrym stanie technicznym, posiadają wszystkie niezbędne ubezpieczenia a ich wypożyczenie nie wiąże się z żadnymi limitami związanymi z kilometrami.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ