Wypożyczanie samochodów

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
MartaJa

Wypożyczanie samochodów

Post autor: MartaJa »

Myślicie, że wypożyczalnia bardziej luksusowych samochodów albo aut klasycznych na specjalne okazje czy z możliwością wykupienia przejażdżki w prezencie, jak np. tu: http://www.krolszosy.com/ to pomysł, który ma szansę się obronić?
Mam na myśli konkurencję itd. Oferta sama w sobie wydaje się być atrakcyjna, zwłaszcza jak ktoś może przejechać się mercedesem klasy S
marcelina.kote

Re: Wypożyczanie samochodów

Post autor: marcelina.kote »

To zależy jaka jest konkurencja w danym mieście, ale sądzę, że to dobry pomysł
starbucks

Post autor: starbucks »

My na 40 urodziny zafundowaliśmy taki prezent znajomemu. Wypożyczyliśmy auto, o jakim marzył od dawna na http://www.car-way.pl/wypozyczalnia_samochodow_warszawa Śmiechu też było co nie miara jak się dowiedział, że kluczyki są od wypożyczonego auta ;) Ale taki prezent wart jest swojej ceny, można spełnić młodzieńcze marzenia - choć przez chwilę.
Renata

Post autor: Renata »

całkiem niezły pomysł ;)
Piotr84

Post autor: Piotr84 »

myślę, że to może się udać. Powodzenia! ;)
Szpecjalista
Kontakt:

Post autor: Szpecjalista »

Wszystko zależy ile firm zajmuje się podobnymi usługami w Twojej okolicy. Jeśli chodzi na przykład o Wrocław,podejrzewam, że miałbyś problem z przebiciem się na rynku. Ale jeśli w Twojej okolicy nie ma firm zajmujących się wypożyczaniem okazjonalnych aut, a samochody masz w naprawdę dobrym stanie, to śmiało!
Ubezpieczenia Kraków - OC/AC
MaciejN

Post autor: MaciejN »

Myślę, że mogłoby to wypalić, ale pamiętaj, że wiele zależy od tego jaką masz konkurencję - czy jest silna, jakie ma samochody, jakie ma ceny. Musisz wypracować swoją, lepszą ofertę
valentyn

Post autor: valentyn »

Na pewno warto żebyś próbował swoich sił w interesie. Ale musisz sprawdzić więcej ofert konkurencji, porównaj ceny najmu z kosztami. Taka wypożyczalnia samochodów Warszawa np. http://www.euro-style.pl/ na pewno nie jest łatwym biznesem, bo chyba jest spora konkurencja, ale tak jak pisałem przeanalizuj rynek!
tomciak

Post autor: tomciak »

Niestety ja musiałem skorzystac ostatnio z . W sumie może nie ma w tym nic złego ale szkoda mi mojego auta
bizon

Post autor: bizon »

A może coś takiego Cię zainteresuje ? Bardzo dobre ceny :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ