Wystrój sypialni

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Gajowy

Wystrój sypialni

Post autor: Gajowy »

Właśnie zakupiłem nowe mieszkanie i zastanawiam się nad wystrojem sypialni. Najważniejsze rzeczy dla mnie to wielkie łóżko w centrum, i duża przestrzeń. Co do pościeli udało mi się znaleźć całkiem interesujące tutaj na stronie www.podpierzna.com, ale co do łóżka i dodatków do pokoju nadal nie mogę się zdecydować. Czekam na odpowiedzi z dobrymi radami :)
kasiazosia

Re: Wystrój sypialni

Post autor: kasiazosia »

Jeśli nie masz pomysłu, przejrzyj , są tam bardzo piękne inspiracje, na pewno podpatrzysz coś, co świetnie będzie pasować do Twojej sypialni :)
janekroz

Post autor: janekroz »

Jak duża przestrzeń to widzę, ze podoba CI się styl skandynawski. To duże przestrzenie, jasność, minimalizm. Oj ja też uwielbiam ten styl, bardzo mi się podoba. Sam teraz zastanawiam się nad remontem mieszkania, własnie w tym stylu. Już znalazłem sobie piękne, białe meble na http://meblesedia.pl/c/2/stoly-drewniane.html - duży biały stół. Nie mogę się doczekać.
tomciak

Post autor: tomciak »

mi się bardzo podobają :) żona również przeglądała ich ofertę i może nawet się na coś zdecydujemy.
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Mnie podobają się mają bardzo fajny charakter.
Podabają mi się też fototapety w sypialniach które przedstawiają duże miasta i są czarno białe.
Myślę, że to super pomysł na aranżację sypialni, na lepszy bym nie wpadła
wojo

Post autor: wojo »

kobietapracujaca pisze:Podabają mi się też fototapety w sypialniach które przedstawiają duże miasta i są czarno białe.
Myślę, że to super pomysł na aranżację sypialni, na lepszy bym nie wpadła
Ooo dokładnie, fototapety ...
Ostatnio ogladałem bo zastanawiam się nad wrzuceniem na ścianę czegoś z NY
to np
Rien

Post autor: Rien »

Fototapeta w sypialni całkiem spoko, ale coś prostego, jest to pomieszczenie do wypoczynku, więc uważam, że aranżacja powinna być stonowana;)
michakow

Post autor: michakow »

U mnie jest kolorowo. Lubię kolory :)
nietadek

Post autor: nietadek »

Najważniejsze jest wygodne łóżko. Reszta to szczegóły :)
samotna

Post autor: samotna »

Mnie sypialnia kojarzy się z ciepłem, a jak ciepło to grzejniki http://purmosfera.pl/2015/09/cieplo-w-s ... i-plytowe/
Ciekawe rozwiązanie, inne niż te do których się przyzwyczailiśmy. Mi bardzo przypadł do gustu pionowy grzejnik Purmo Vertical
Może być zamontowany w każdym miejscu i będzie ozdobą naszej sypialni.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ