zabiegi chirurgi plastycznej

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
reton12

zabiegi chirurgi plastycznej

Post autor: reton12 »

Zastanawiam się nad usługą powiększenie piersi. Tu znalazłam taki opis jak operacja ma wyglądać i ponoć oni są najlepsi w tej dziedzinie http://chirurgplastyczny-krakow.pl/powi ... implantami, możecie mi doradzić, czy warto się tym zajmować. Czekam na jakieś opinie od was. Potrzebuje cennych wskazówek.
sobnak

Re: zabiegi chirurgi plastycznej

Post autor: sobnak »

Nie przepadam za taka ingerencją w wygląd ;d
sejfy gabinetowe
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Ja uważam że jak ktoś jest po wypadku albo jest chory czy ma na prawdę okropne kompleksy to czasami warto, moja mama też robiła operację u doktor Żukowskiej w Łodzi :) i dobrze na tym wyszła
karla

Post autor: karla »

Słusznie, podzielam takie podejście to tych rzeczy chociaż ja akurat boję się skalpela i jedyne na co mogę pójść to wyłącznie bezinwazyjne metody w Klinice Medycyny Estetycznej i Dermatologii Arte Derm w Józefowie :)
bellla

Post autor: bellla »

A ja jestem zdania, że wszystko jest dla ludzi. Ja nie mówię od razu od operacjach żeby wyglądac nienaturalnie ale jak ma się jakieś defekty...czemu nie. Sama mam termin na operacje plastyczna odstających uszu, czas w końcu coś dla siebie zrobić. Zapisana jestem do łódzkiego Dermedu do dr Doroty Żukowskiej, wiele osób ja poleca. a jak byłam na konsultacji wszystko mi objaśniła, przesympatyczna pani dr
aleks454
Kontakt:

Post autor: aleks454 »

Jesli macie problemy zwiazane ze swoim cialem, np. zmarszcki, celulit, zbedna tkanka tluszczowa itd. , to chcialbym Wam polecic pewna strone http://tarkiewicz.pl/ . Jest to profesjonalny gabinet medycyny estetycznej, w ktorym macie mozliowsc wykonaniu roznorodnych zabiegow pielegnacyjnych dla ciala. Barzo czesto korzystam i jestem bardzo zadowolony , polecam serdecznie.
teresaoros

Post autor: teresaoros »

Jeśli o mnie chodzi to byłam tylko na jednym zabiegu a mianowicie podnoszenia piersi, miałam z tym problem, mocno wisiały i źle to wyglądało. Wybrałam doktor Żukowską na mojego chirurga i cieszę się że to właśnie ona robiła bo efekt jest piękny. W końcu mam wymarzone piersi.
malinowamamba

Post autor: malinowamamba »

noo ja sie z tym zgadzam, ze jak ktos ma kompleksy to warto sie zdecydowac na zabieg, poprawic, jesli tylko dzieki temu bedziemy sie lepiej czuc, mi po zabiegu powiekszania piersi bardzo podniosla sie samoocena, stalam sie we wlasnych oczach duzo bardziej kobieca, to swietne uczuce, polecam wybrac sie do Katowic do Dermedu, bardzo dobra klinika, ja tam wlasnie mialam wykonywany zabieg
milena_w

Post autor: milena_w »

Co do zabiegów medycyny estetycznej to ja wam powiem że korzystam, od czasu do czasu, niedawno byłam na usunięci cellulitu, znajoma zakupiła nowy sprzęt do swojego gabinetu, coś takiego https://shar-pol.pl/produkty/urzadzenia ... tetycznej/ i powiem wam że efekty są bardzo ładne Widać że to sprzęt dobrej jakości.
agatka

Post autor: agatka »

Jeśli chodzi o medycynę estetyczną polecam gabinet https://drmarcinnowak.pl/ w trójmieście. Profesjonalnie, a efekty bardzo dobre. Nie trzeba się bać, że wyjdziemy z jakimiś okropnymi deformacjami.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ