Zamawianie pizzy

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Gleniowa

Zamawianie pizzy

Post autor: Gleniowa »

My często zamawiamy pizze, przy dwójce dzieci nie mam czasu na gotowanie. Zawsze tylko w party pizza. Mamy swoje ulubione i nigdy nas nie zawiedli. Zawsze szybka dostawa a pizza smaczna i ciepła.
GimliK

Re: Zamawianie pizzy

Post autor: GimliK »

Może specjalnie często nie zamawiamy pizzy, ale jak już to najlepszą czyli https://www.pizza-brooklyn.pl/ To najlepsza pizza w Szczecinie, bez dwóch zdań. Zawsze chrupiąca, ze świeżymi dodatkami w dużej ilości, przyjeżdża zawsze gorąca.
dona3

Post autor: dona3 »

Od kiedy pamiętam to pizzę zamawiam prosto od Marino marinopizzeria.pl . Ich ofertę znam niemalże na pamięć, gdyż testowałem wszystkie rodzaje pizzy. Mój faworyt to "Venezia" . Pizza z ich oferty gości na naszym stole przynajmniej raz w roku!
Gajowy

Post autor: Gajowy »

Ja jestem miłośnikiem pizzy... lubię wszystkie jej rodzaje... jem ją przeciętnie dwa razy w tygodniu...
drabbie

Post autor: drabbie »

My zamawiamy na dowóz z restauracji Milanovo, (na Wilanowie w Wawie mają siedzibę). Przepyszna pizza na super cieście, wg autorskich przepisów. Coś pysznego :)
Johen

Post autor: Johen »

Jak jesteście z Warszawy to mogę śmiało polecić restaurację . Mają najlepszą pizzę w stolicy! Zawsze świeża, ciepła i pyszna.
https://www.domix.info.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ