Zamienniki, czy części oryginalne?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
milena_w

Zamienniki, czy części oryginalne?

Post autor: milena_w »

Które z nich są lepsze? Szukając części do swojego motocyklu, natrafiłam na sklep internetowy http://enduro7.pl/sklep/czesci-oem-suzuki oferujący wyłącznie części oryginalne –czy warto się w nie zaopatrzyć?
GimliK

Re: Zamienniki, czy części oryginalne?

Post autor: GimliK »

jak dobrej jakosci zamienniki to czemu nie, wszystko zależy od konkretu
dona3

Post autor: dona3 »

Jeśli chodzi o części do maszyn budowlanych to wolałem wziąć te zaproponowane przez xcmg-europa.pl . To doskonałe zamienniki, dzięki którym nasze stare maszyny wciąż się poruszają! Możemy także liczyć na znakomity serwis z ich strony!
Ania

Post autor: Ania »

A nie lepiej zamiast męczyć się z naprawami maszyn, po prostu je wynajmować? U nas w firmie takie rozwiązanie się sprawdza. Drogie, specjalistyczne maszyny budowlane jak np. podajnik mas bitumicznych, wynajmuje z firmy https://bellator-mb.pl/ i dzięki temu sporo oszczędzamy. Nie mamy żadnych przestojów (maszyny są brane wtedy, kiedy faktycznie są potrzebne) nie obchodzi nas ich serwis, czy ubezpieczenia. A to naprawdę duża oszczędność pieniędzy i czasu.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Ja Ci powiem na postawie wałów napędowych w które wyposażyłem się dzięki METCORP walynapedowe.eu/ . Potrzebowałem ich pilnie do maszyn i mimo tego, że są zamiennikami to sprawują się równie solidnie. A do tego nie kosztowały mnie majątku!
wamies

Post autor: wamies »

Ja osobiście jestem za kupowaniem części oryginalnych. Ostatnio wymieniłem kilka elementów w swoim motocyklu, które zamówiłem w sklepie . Mają duży wybór wysoko jakościowych części.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Jeśli chodzi o wybór wałów napędowych to zdecydowałem się na wybór tych, które w swojej ofercie proponują walynapedowe.eu/ . Są to znakomite zamienniki, dzięki którym zarówno nasze maszyny jak i pojazdy mogły funkcjonować jak dawniej.
greta44

Post autor: greta44 »

Raczej nie wymieniam sama części, jak już to jakieś podstawowe typy wycieraczki, żaróweczki, przy większych rzeczach jadę do aso https://akcjaserwisowa.pl/osobowe_inspekcja niedawno byłam na przeglądzie
Jacus64

Post autor: Jacus64 »

Zdecydowanie oryginalne, zamienniki nie są moim zdaniem tak wytrzymałe.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ