Zarabianie na facebooku?

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Dyskutant

Zarabianie na facebooku?

Post autor: Dyskutant »

Cześć
Jak można wg. Was zarobić na facebooku?
pozdrawiam!
MarianF
Kontakt:

Re: Zarabianie na facebooku?

Post autor: MarianF »

reklamy na fanpageach ?
Ciekawe i przyjazne fajne gry
Eizzy
Kontakt:

Post autor: Eizzy »

Jeśli chodzi o portale społecznościowe, to wydaje mi się, że raczej mają one na celu zwiększyć ruch na stroni, wywołać pozytywną opinie i najważniejsze nawiązać kontakt z klientem na takim "koleżeńskim" stopniu, tu można przeczytać całkiem ciekawe informacje na ten temat: . Zarabianie jest potem, kiedy klient już przejdzie na naszą stronę internetową, czy do naszego sklepu online i coś zamówi. :)
Marcelinak

Post autor: Marcelinak »

Reklamy na funpage'ach, również linki np. do własnych stron sklepów internetowych itp. Wydaję mi się, że social media mają za największe zadanie utrzymywać oraz budować lojalność i zaufanie klienta.
Seminarium Warszawa | Praca trener
Kocica

Post autor: Kocica »

Eizzy pisze:Jeśli chodzi o portale społecznościowe, to wydaje mi się, że raczej mają one na celu zwiększyć ruch na stroni, wywołać pozytywną opinie i najważniejsze nawiązać kontakt z klientem na takim "koleżeńskim" stopniu, ...

Też tak myślę, choć jak czytam sobie po sieci, to dobrze prowadzony facebook potrafi całkiem niezły ruch wywołać i na samym fanpage'u, a stamtąd właśnie na docelowej www, więc fejsbookowe profile biznesowe (coś takiego prowadzi np firma ) i inne działania tego typu na fejsie przekładają się na zarobek z www. Ale jaki dokładnie to już statystyk nie posiadam
:)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ