Zastanawiam sie nad własnym biznesem

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Melonik

Zastanawiam sie nad własnym biznesem

Post autor: Melonik »

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad otworzeniem własnego biznesu. Pomyślałam, że dobrze było by otworzyć skleo internetowy. Zastanawiałam się nad jego asortymentem, wpadałam na pomysł że mogla by mnie zapatrywać w walizki i mogła bym je sprzedawać. Sądzicie że taki biznes wypali?
Antoni34

Re: Zastanawiam sie nad własnym biznesem

Post autor: Antoni34 »

Jeśli będą potrzebne ci etykiety kolorowe to polecam to .
Gleniowa

Post autor: Gleniowa »

Ile ludzi tyle jest pomysłow na własny biznes a każdy z nich mysli że to ich pomysł jest najlepszy. Należę do ludzi, którzy średnio lubią ryzykować. Wole sprawdzone rozwiązania i biznesy. Pewnie dlatego wydaje mi się że współpraca z Polską Chatą http://www.chatapolska.pl/franczyza.html będzie dobrym pomysłem. Poznałem ich propozycje współpracy, wiem tez jak ludzie reagują na lokalne produkty. To na peewno jest opłacalny biznes
znawca

Post autor: znawca »

Dobrym pomysłem na biznes może być gastronomia we franczyzie. Jeśli nie macie pomysłu to przejrzyjcie ofertę marki Wojtex - to multifranczyzodawca, mający pod sobą wiele konceptów gastronomicznych, takich jak na przykład Piramid Pizza, Western Chicken czy Coffee Loffee. Moim zdaniem to przyszłościowy pomysł na biznes.
alexwa

Post autor: alexwa »

Gastronomia czy zakłady pogrzebowe zawsze będą potrzebne, więc może w takim biznesie poszukaj? Sprawdź, czy jest konkurencja i do dzieła.
dom pogrzebowy warszawa http://www.pruszynski.waw.pl
gard

Post autor: gard »

A może gastronomia? To nie jest łatwa branża ale może być zyskowna bardzo.
rękawice nitrylowe http://www.polgastro.pl/pl/c/Rekawice-nitrylowe/8711
kasiaksm

Post autor: kasiaksm »

Własny biznes jest najlepszym pomysłem:) Sama bym chciała założyć coś własnego, bo dotychczasowa praca mnie wykańcza... Zapisałam się na Europejskie Forum Gospodarcze – Łódzkie 2017 i jadę tam za kilka dni :) Wierzę,że dowiem się tam wielu ciekawych rzeczy odnośnie zakładania biznesu, prowadzenia... Poznam też wspaniałe osoby, które na pewno odpowiedzą mi na nurtujące pytania :D Ktoś się wybiera może?
Eizzy
Kontakt:

Post autor: Eizzy »

Własny biznes to dobry kierunek rozwoju w dzisiejszych czasach. Warto też wykorzystać możliwości szybkiego rozwoju nowoczesnych technologii, np. w dziedzinach reklamy, edukacji czy rozwoju firmy. Polecam ten artykuł: . Można się z niego dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na temat nowoczesnych rozwiązań zarówno dla firm jak i dla pracowników
drzewnylisc

Post autor: drzewnylisc »

Walizki to raczej średni pomysł, bo nie ma na nie aż takiego popytu. Lepiej pójść w stronę czegoś, co jest w modzie, jak np. żywność dla alergików pokarmowych, case'y do telefonów i laptopów z ekologicznych materiałów, sprzęt sportowy - dużo jest możliwości, nawet w tych branżach, co teoretycznie są już przesycone, grunt to znaleźć swoją niszę.
danny4231

Post autor: danny4231 »

W przypadku biznesu internetowego można wyczarować naprawdę wiele ciekawych pomysłów. Ja postawiłem założyć drukarnię internetową, gdyż w ostatnim czasie jest niesamowity popyt na drukarnie w tym stylu. Lokal dostałem po rodzicach, jednak brakowało mi odpowiedniego sprzętu. Dzięki Bogu wyposażyli mnie w drukarki wielkoformatowe, także cyfrowe oraz wiele innych urządzeń tego typu, bez których mój biznes nie prosperowałby, jak należy. Zamówień mamy naprawdę sporo!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ