zatrudnianie opiekunek do dziecka z angielskim

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
belflower

zatrudnianie opiekunek do dziecka z angielskim

Post autor: belflower »

Witam, planuję otworzyć firmę zatrudniającą opiekunki do dziecka z angielskim tzn opiekowałyby się tyle godzin ile pasowałoby rodzicom, ale przez np 60min nauczałyby angielskiego poprzez zabawę, słuchanie muzyki itp. (Ja bym układała plan zajęć oraz materiały np płyty CD). Co o tym myślicie?
Mirek2

Re: zatrudnianie opiekunek do dziecka z angielskim

Post autor: Mirek2 »

Można najpierw spróbować na czarno w pojedynkę (bez działalności) i w ten sposób ocenić szansę powodzenia.
dagmaro

Post autor: dagmaro »

Myślę, że to bardzo ciekawy pomysł. Szkoły językowe są potwornie drogie, a takie indywidualne lekcje mogą bardzo pomóc maluchowi. Ważne jest, żeby zatrudniane przez ciebie osoby potrafiły opiekować się dzieckiem jednocześnie umiejętnie uczyły go, ale nie zniechęciły do dalszej nauki. Życzę powodzenia!
Baza noclegowa | Najlepszy coach
Moj.TaniZUS

Post autor: Moj.TaniZUS »

Twoja działalność na pewno znajdzie nabywców - to pewne. I myślę ze z czasem będzie Ci przybywało klientów :) trzymam kciuki za sukces ;)
Grzegorzunio

Post autor: Grzegorzunio »

Myślę, że to ma szansę się udać - zwłaszcza, że mamy u nas boom na zatrudnianie opiekunek i naukę angielskiego od najmłodszych lat. A chętnych do takiej pracy pewnie też nie będzie brakowało, podobnie jak klientów ;)
piotrekSL

Post autor: piotrekSL »

Myślę, że po jakimś czasie z powodzeniem mogłabyś rozbudować ofertę także o inne języki, bo pomysł super :)
Andreo

Post autor: Andreo »

Pomysł naprawdę bardzo ciekawy, tylko teraz trudniej z realizacją :) ale trzymam kciuki, informuj w miarę o postępach jeśli podejmiesz się tej działalności :)
Nasiona Marihuany TanieSianie
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ