zastanawiam sie, czy istnieja biura rachunkowe, ktore sa w stanie prowadzic rachunkowosc zdalnie, czy to musi w tym samym miescie. mozliwe, ze bedziemy zmieniac siedzibe firmy i zalezaloby mi na czyms takim.
Ja korzystam z Constans i oni wlasnie prowadza zdalnie, nie tylko ksiegowosc, ale tez kwestie zwiazane z zatrudnianiem pracownikow, wiec mozesz smialo korzystac nawet przenoszac sie do innego miasta.
Ja też chciałabym pracować zdalnie, dlatego postanowiłam zrobić sobie dodatkowe w Krakowie. Maja tam wiele ciekawych szkoleń i nie wiem czy jeszcze się nie zdecyduję się na te kadrowo-płacowe.
Co powiecie na zdjęcie co robi ten fotograf dziecięcy racibórz?
Tak teraz takie rozwiązanie jest bardzo popularne, aby zlecać księgowość na zewnątrz. Nie znałam się na księgowości dlatego ukończyłam aby samodzielnie zajmować się swoimi sprawami i rzeczywiście robić to dobrze. Musze się Wam przyznać, ze dobrze poprowadzony kurs może sprawić, że zaczniemy lubić rachunkowość. U mnie właśnie tak było.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Ja też zawsze uważałam, że zdalna księgowość jest lepsza, ale też nie zawsze księgowe są na tyle odpowiedzialne, by szanować również klientów przez sieć. Wiele osób się z tym spotkało, ja sama nie, bo myślę jeszcze, kogo wybrać. Wiem, że łatwo znaleźć w sieci i że coś takiego mogę sama robić. A to już dużo moim zdaniem.