Zdalna księgowość

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
Unima

Zdalna księgowość

Post autor: Unima »

zastanawiam sie, czy istnieja biura rachunkowe, ktore sa w stanie prowadzic rachunkowosc zdalnie, czy to musi w tym samym miescie. mozliwe, ze bedziemy zmieniac siedzibe firmy i zalezaloby mi na czyms takim.
Fards

Re: Zdalna księgowość

Post autor: Fards »

Ja korzystam z Constans i oni wlasnie prowadza zdalnie, nie tylko ksiegowosc, ale tez kwestie zwiazane z zatrudnianiem pracownikow, wiec mozesz smialo korzystac nawet przenoszac sie do innego miasta.
zyjes

Post autor: zyjes »

Odpowiedz sobie na pytanie czy masz czas odwiedzać biura czy wolisz robić to zdalnie. A potem wybierz biuro :)
karolina
Kontakt:

Post autor: karolina »

Ja też chciałabym pracować zdalnie, dlatego postanowiłam zrobić sobie dodatkowe w Krakowie.
Maja tam wiele ciekawych szkoleń i nie wiem czy jeszcze się nie zdecyduję się na te kadrowo-płacowe.
Co powiecie na zdjęcie co robi ten fotograf dziecięcy racibórz?
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

Tak teraz takie rozwiązanie jest bardzo popularne, aby zlecać księgowość na zewnątrz. Nie znałam się na księgowości dlatego ukończyłam aby samodzielnie zajmować się swoimi sprawami i rzeczywiście robić to dobrze. Musze się Wam przyznać, ze dobrze poprowadzony kurs może sprawić, że zaczniemy lubić rachunkowość. U mnie właśnie tak było.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Inatka93
Kontakt:

Post autor: Inatka93 »

A no to to jest kompletnie ciekawe, musze powiedzieć.
Inatka93
Kontakt:

Post autor: Inatka93 »

Ja też zawsze uważałam, że zdalna księgowość jest lepsza, ale też nie zawsze księgowe są na tyle odpowiedzialne, by szanować również klientów przez sieć. Wiele osób się z tym spotkało, ja sama nie, bo myślę jeszcze, kogo wybrać. Wiem, że łatwo znaleźć w sieci i że coś takiego mogę sama robić. A to już dużo moim zdaniem.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ