zdjęcia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Alex21
Kontakt:

zdjęcia

Post autor: Alex21 »

Hej! Znajoma poleca wywoływanie zdjęć online, ale ja mam obawy czy oby na pewno odbitki są dobrej jakości?
Znacie sklep domek ? :)
endrju1

Re: zdjęcia

Post autor: endrju1 »

Alex21 pisze:Hej! Znajoma poleca wywoływanie zdjęć online, ale ja mam obawy czy oby na pewno odbitki są dobrej jakości?
Hej :) Jeśli znajdziesz dobrą firmę, to nie ma czego się obawiać :) Mogę Ci polecić - korzystając z łatwej aplikacji załatwisz wszystko w szybkim tempie. Odbitki są naprawdę świetnej jakości :) Warto także zapisać się na newsletter, aby załapać się na promocje :)
Inatka93
Kontakt:

Re: zdjęcia

Post autor: Inatka93 »

Ja wywoływałam ,ale nie chciało mi się koło 300 zdjęć obrabiać i niektóre wyszły ładne, a inne gorzej. Pewnie podobnie byłoby na miejscu, także mi się to sprawdziło, polecam. Teraz jednak będę szukać specjalistycznego miejsca, kiedy pan Marcin Orzołek ma robić nam sesję narzeczeńską. To musi dobrze wyglądać i być wywołane na dużym formacie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ