zdjęcia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Alex21
Kontakt:

zdjęcia

Post autor: Alex21 »

Hej! Znajoma poleca wywoływanie zdjęć online, ale ja mam obawy czy oby na pewno odbitki są dobrej jakości?
Znacie sklep domek ? :)
endrju1

Re: zdjęcia

Post autor: endrju1 »

Alex21 pisze:Hej! Znajoma poleca wywoływanie zdjęć online, ale ja mam obawy czy oby na pewno odbitki są dobrej jakości?
Hej :) Jeśli znajdziesz dobrą firmę, to nie ma czego się obawiać :) Mogę Ci polecić - korzystając z łatwej aplikacji załatwisz wszystko w szybkim tempie. Odbitki są naprawdę świetnej jakości :) Warto także zapisać się na newsletter, aby załapać się na promocje :)
Inatka93
Kontakt:

Re: zdjęcia

Post autor: Inatka93 »

Ja wywoływałam ,ale nie chciało mi się koło 300 zdjęć obrabiać i niektóre wyszły ładne, a inne gorzej. Pewnie podobnie byłoby na miejscu, także mi się to sprawdziło, polecam. Teraz jednak będę szukać specjalistycznego miejsca, kiedy pan ma robić nam sesję narzeczeńską. To musi dobrze wyglądać i być wywołane na dużym formacie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ