Tak jak w temacie. Muszę trochę rozpropagować mój fanpage więc szukam jakiegoś sytemu, który to dobrze zrobi. Znalazłem dość interesujący serwis http://www.likemore.pl/ Ktoś korzysta, albo korzystał z niego?
Lub jakie inne systemy polecacie?
Proszę o odpowiedź! Zależy mi na jak najrealniejszym uzyskaniu fanów!
Zgadzam się z przedmówcą, miałem dotyczenia z takimi stronami nabijania lajków, ludzie tworzą sztuczne konta po to aby nabijać sobie fanów. Taki sztuczny użytkownik nie udziela się, jest jak widmo. Lepiej pracować na swoim FanPage od podstaw i systematycznie, a na pewno zdobędziemy dużą liczbę fanów
K.F.Ż pisze:Zgadzam się z przedmówcą, miałem dotyczenia z takimi stronami nabijania lajków, ludzie tworzą sztuczne konta po to aby nabijać sobie fanów. Taki sztuczny użytkownik nie udziela się, jest jak widmo. Lepiej pracować na swoim FanPage od podstaw i systematycznie, a na pewno zdobędziemy dużą liczbę fanów
Tak, macie rację, jednakże nikt nie polubi pustego fan-page stąd warto własnie zainteresować się tą ofertą - takie jest moje zdanie oczywiście.
Znajdź sponsora i zorganizuj jakiś konkurs. Daj fanom coś. Podstawa to minimum jeden post dziennie. Możesz też zrobić zabawne memo i spróbować zadziałać wirusowo, np. umieść na Kwejku itp.
________________________ i Social Media lekarstwem dla www
tak jak przedmówca Ci zasugerował pisz często i ciekawie na fanpagu, wymyśl jakiś konkurs. Liczy się kreatywność i pomysł, a z pewnością przyciągnie ludzi.
słuchajcie - nie inwestujcie w martwe dusze, bo nic wam to nie da! lepszy fanpage z mniejszą liczbą fanów, którzy są aktywni niż z większa, którzy tylko tam figurują bez żadnej aktywności. Na pierwszy rzut oka widać, kiedy firma kupuje fanów lub korzysta z tego typu serwisów...Wystarczy odpowiednia wiedzy i można samemu zawojować Facebooka!;)
Wg mnie to bez sensu, sztuczni ludzie, którzy nie będą promować Twojej marki na zewnątrz. Lepiej zrobić konkursy, odpowiednio przemyśleć, czy to dobry kanał i zrobić to mądrze. Tylko wtedy będzie to miało pozytywny efekt. http://najinfografiki.blogspot.com/2012 ... afika.html <- fajne fakty o Facebooku.Zobacz potencjał tego kanału i nie marnuj czasu na oszukiwanie statystyk.