zintegrowane systemy zarządzania

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
OurellQa

zintegrowane systemy zarządzania

Post autor: OurellQa »

Dopadła mnie konieczność wdrożenia zintegrowanego systemu zarządzania z jakością ISO. Skorzystałam z firmy http://www.tqmc.pl/ i chce Wam ją zarekomendować. Dali się nam poznać jako rzetelni fachowcy.
Diana21

Re: zintegrowane systemy zarządzania

Post autor: Diana21 »

przerabiałam to.... niestety wcześniej nie widziałam o TQMC, i miałam parę problemów, ale wdrożenie znaku CE prowadziło u nas już TQMC, i było bezproblemowo, widać ze znają się na rzeczy
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
amink

Post autor: amink »

W mojej firmie przy wdrażaniu nowego systemu pomagała nam ta firma Świetni specjaliści, spisali się na medal.
hauraton

Post autor: hauraton »

Ja ogólnie trochę z innej beczki. Polecam wszystkim skorzystanie z usługi firmy Hauraton Polska. To specjalistyczne przedsiębiorstwo zajmujące się m.in. zagospodarowywaniem wód opadowych. Ich systemy są doskonałym rozwiązaniem dla każdego poszukującego takich usług.
zagospodarowanie wód opadowych
Tropek

Post autor: Tropek »

Powiesz coś więcej o tej firmie? Moim zdaniem jak na razie to za mało wiem. Liczę, że odpowiesz.
Najmroczniejsze czeluście piekieł zarezerwowane są dla tych, którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego
klar

Post autor: klar »

Przy Berberis powinniście szybko zauważyć zmianę na plus, a jak szybko?
To już uzależnione jest od wielu kwestii. Każdy element można jakoś dopasować i akurat w tym nie ma nic trudnego. Pełna gospodarka magazynowa u nas była niezbędna, a pozostałe funkcje również przemyśleliśmy. To był dobry krok.
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ