Dopadła mnie konieczność wdrożenia zintegrowanego systemu zarządzania z jakością ISO. Skorzystałam z firmy http://www.tqmc.pl/ i chce Wam ją zarekomendować. Dali się nam poznać jako rzetelni fachowcy.
przerabiałam to.... niestety wcześniej nie widziałam o TQMC, i miałam parę problemów, ale wdrożenie znaku CE prowadziło u nas już TQMC, i było bezproblemowo, widać ze znają się na rzeczy
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
Ja ogólnie trochę z innej beczki. Polecam wszystkim skorzystanie z usługi firmy Hauraton Polska. To specjalistyczne przedsiębiorstwo zajmujące się m.in. zagospodarowywaniem wód opadowych. Ich systemy są doskonałym rozwiązaniem dla każdego poszukującego takich usług.
Przy Berberis powinniście szybko zauważyć zmianę na plus, a jak szybko?
To już uzależnione jest od wielu kwestii. Każdy element można jakoś dopasować i akurat w tym nie ma nic trudnego. Pełna gospodarka magazynowa u nas była niezbędna, a pozostałe funkcje również przemyśleliśmy. To był dobry krok.