Złomowanie samochodu

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bizz

Złomowanie samochodu

Post autor: bizz »

Chcesz zezłomować swój stary lub zniszczony samochód. Zrób to w profesjonalnej firmie zajmującej się złomowaniem samochodów, która wyda ci zaświadczenie o zdaniu pojazdu do złomowania. Polecam wam firmę http://oltomax.pl/ , która działa na śląsku oraz oferuje bezpłatny dojazd do klientów w promieniu 70 km.
Piaskowa

Re: Złomowanie samochodu

Post autor: Piaskowa »

Nie lepiej spróbować sprzedać auto na skupie? Tutaj: skupują samochody w każdym stanie technicznym. Może dzięki temu udałoby się odzyskać choć część pieniędzy włożonych w zakup auta.
Agnieszka!99

Post autor: Agnieszka!99 »

Skup to chyba lepsza opcja niż złomowanie, jest bardziej opłacalny tak mi się wydaje.
8ulka9

Post autor: 8ulka9 »

Najwięcej można zarobić na rozebraniu pojazdu i sprzedania na części.
Nie masz dobrej prawdy bez przyprawy kłamstwa; na nic opowieść – gdy jej wymysłem nieco nie ocukrujesz!
tomciak

Post autor: tomciak »

A jakie macie opinie o ?? Muszę oddać swojego opla i aż mnie w sercu coś ściska ;) słuzył mi ponad 10 lat ;)
dona3

Post autor: dona3 »

to jest porządny i opłacalny ruch
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Ja z kolei mogę polecić specjalistów z Logo Group , dzięki którym zezłomowanie pojazdu okazało się pestką. Od dłuższego czasu nie wiedziałem co z nim zrobić, znajomy polecił mi ich usługi. Kłopotu się pozbyłem a i przy okazji wpadło mi nieco grosza - i tak bym go nie sprzedał
cupriak

Post autor: cupriak »

Ja złomowałem w Kasmet 24 z Poznania i jestem zadowolony z usługi. Szybko, bezproblemowo no i najważniejsze- uważam, że sumę dostałam fajną. Do tego odbiór aut do złomowania z miejsca dogodnego dla klienta. Po całości mi pasowali.
stoperek

Post autor: stoperek »

Jeśli chcecie szybko i bezproblemowo sprzedać samochód to polecam kontakt z https://skupautzagotowke.net/. Oferują gotówkę za Wasz samochód niezależnie od marki, stanu technicznego jak i wizualnego. Skupują również auta uszkodzone.
adik356

Post autor: adik356 »

Auta skupują tez u nich http://autoskup.krakow.pl/, nie wiem od którego rocznika, zadzwoń i zapytaj. Płaca całkiem nieźle
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ