Otóż mam do Was pewne pytanie. Jako, że systematycznie zwiększamy ilość pracowników w firmie to jest to związane z potrzebą zwiększenia powierzchni biur. Niestety na ten moment wyczerpuje nam się ilość wolnej powierzchni do zagospodarowania i w najbliższym czasie będziemy zmuszeni przenieść firmę. Poszukujemy więc powierzchni biurowych w Warszawie lub okolicach. Zainteresowała mnie oferta tego typu powierzchni w Żeraniu: http://www.biuro-hala.pl/ Czy ktoś z Was orientuje się, czy jest to dobra inwestycja i czy warto wykupić tam powierzchnie biurowe? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady, propozycje etc.
Wydaje mi się, że to zarówno dobra lokalizacja jak i świetne biurowce. Z tego, co zauważyłem na stronie to wygląda to naprawdę dobrze i nowocześnie. Ponadto świetna komunikacja z centrum i wiele możliwości, bo w końcu to biurowce niedaleko centrum stolicy Polski, więc dla biznesu jak najbardziej.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Na dniach pojadę na Marywilską zobaczyć, jak wyglądają te biurowce, jakie są najlepsze połączenia z centrum Warszawy i wtedy też pewnie zdecyduję się, czy przenieść tam biura. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam