zmiana firmowego biura

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
jakub-mierzw

zmiana firmowego biura

Post autor: jakub-mierzw »

Witam serdecznie,

Otóż mam do Was pewne pytanie. Jako, że systematycznie zwiększamy ilość pracowników w firmie to jest to związane z potrzebą zwiększenia powierzchni biur. Niestety na ten moment wyczerpuje nam się ilość wolnej powierzchni do zagospodarowania i w najbliższym czasie będziemy zmuszeni przenieść firmę.
Poszukujemy więc powierzchni biurowych w Warszawie lub okolicach.
Zainteresowała mnie oferta tego typu powierzchni w Żeraniu: http://www.biuro-hala.pl/ Czy ktoś z Was orientuje się, czy jest to dobra inwestycja i czy warto wykupić tam powierzchnie biurowe?
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady, propozycje etc.

Pozdrawiam
arek537

Re: zmiana firmowego biura

Post autor: arek537 »

Wydaje mi się, że to zarówno dobra lokalizacja jak i świetne biurowce. Z tego, co zauważyłem na stronie to wygląda to naprawdę dobrze i nowocześnie. Ponadto świetna komunikacja z centrum i wiele możliwości, bo w końcu to biurowce niedaleko centrum stolicy Polski, więc dla biznesu jak najbardziej.
jakub-mierzw

Post autor: jakub-mierzw »

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Na dniach pojadę na Marywilską zobaczyć, jak wyglądają te biurowce, jakie są najlepsze połączenia z centrum Warszawy i wtedy też pewnie zdecyduję się, czy przenieść tam biura.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
arekk

Post autor: arekk »

A może zainteresuje was taka oferta - ? Ja uważam, że oferta godna polecenia, więc również i wy możecie sobie ją sprawdzić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ