Znacie jakiegoś speca od automatyki?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Aleta

Znacie jakiegoś speca od automatyki?

Post autor: Aleta »

Potrzebuję konsultacji, a to dla mnie kompletnie nieznana branża.
Unowocześniamy firmowy magazyn. I po wdrożeniu specjalistycznego programu - tego https://www.consafelogistics.com/ tak konkretnie - chcemy też zwiększyć poziom automatyzacji. Tylko trzeba to zrobić z głową.
Może macie kontakt do jakiegoś niezależnego speca w tej dziedzinie?
arabika

Re: Znacie jakiegoś speca od automatyki?

Post autor: arabika »

Jakoś ja nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem właściwej firmy od automatyki i teraz już jestem zdania, ze ogólnie warto jest po prostu co nieco na ten temat wiedzieć. Z całą pewnością warto powiedzieć, że szafy sterownicze Kraków również są ważne i właśnie dlatego ja jestem zdania, że warto jest znać ich działanie.
amber

Re: Znacie jakiegoś speca od automatyki?

Post autor: amber »

Aleta pisze:Potrzebuję konsultacji, a to dla mnie kompletnie nieznana branża.
Unowocześniamy firmowy magazyn. I po wdrożeniu specjalistycznego programu - chcemy też zwiększyć poziom automatyzacji. Tylko trzeba to zrobić z głową.
Może macie kontakt do jakiegoś niezależnego speca w tej dziedzinie?
W tym temacie mogę polecić niezawodną firmę Riex, która specjalizuje się m.in. w programowanie w codesys
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ