ZwCAD 2019 - opinie

Czyli biznes w sieci internetowej.
Konek

ZwCAD 2019 - opinie

Post autor: Konek »

Cześć,
Pytanie kieruję do osób które pracują na co dzień jako architekci, czy korzystacie z programu ZwCAD? Jeżeli tak to na jaki warto postawić jeżeli chodzi o funkcjonalność oraz stabilność działania. Sporo słyszałem o tym programie i chciałem dowiedzieć się, czy rzeczywiście warto, pozdrawiam!
Adamus

Re: ZwCAD 2019 - opinie

Post autor: Adamus »

Myślę, że warto abyś zaczął od sprawdzenia go na wersji testowej, bo nie ma to jak poznanie go dokładnie samemu aby mieć pewność czy rzeczywiście spisuje się tak jak powinien. Do tego zapoznaj się z opisem oraz informacjami co do nowych elementów jakie do niego wprowadzili m.in tutaj https://www.zwcad.pl/zwcad-2019-opis-sk ... jalna.html
EmilCh

Post autor: EmilCh »

Jak najbardziej mój poprzednik ma rację, ogólnie z tego co sam widziałem to ZwCAD bardzo dobrze rozwija się już od wersji 2017, ale fajnie że na tym nie zaprzestał i wprowadza nowe udogodnienia, a został stworzony praktycznie od zera.
RafałSek

Post autor: RafałSek »

Bardzo dobrze, że podrzuciliście link bo tutaj wszystko jest bardzo dokładnie przedstawione w zakresie CAD-a i muszę przyznać, że naprawdę jest na co zwrócić uwagę bo super rozwijają ten program i w swojej cenie oraz poziomie obsługi na pewno zasługuje na pozytywną opinię. Polecam i mam nadzieję, że z wyboru będziesz bardzo zadowolony :)
MaciejK

Post autor: MaciejK »

No tak sam program jest coraz lepszy, ale również nakładki które rzeczywiście radzą sobie świetnie i potrafią w ogromnym stopniu ułatwić pracę przy tworzeniu kolejnych projektów (w moim przypadku drogowych), a ciężko byłoby to wszystko dobrze dopiąć do końca bez ZwTraffic.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ