Artykuły fryzjerskie

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
Hokus
Kontakt:

Artykuły fryzjerskie

Post autor: Hokus »

Czołem
Jeżeli ktoś z Was prowadzi gabinet fryzjerski, albo potrzebuje jakieś taniej niż w salonie to zapraszam na http://www.splendore.pl/ :D
Szolausiana

Re: Artykuły fryzjerskie

Post autor: Szolausiana »

a osoba prywatna nie prowadząca salonu tez może tam cos kupic?
Garagan

Post autor: Garagan »

Ja podpowiem, że w takim salonie przydadzą się też akcesoria ze sklepu solomedica.pl. Niby to artykuły medyczne, ale dezynfekcje też trzeba przeprowadzać w innych biznesach, a ten sklep ma właśnie produkty do dezynfekcji.
bask

Post autor: bask »

Warto tez zastanowic sie o akcesoriach nie zwiazanych stricte z dzialalnoscia salonu fryzjerskiego ale sama organizacja i dzialaniem biura. Firma Bonus Eurotech w rozsadnej cenie sprzedaje aplikatory do tasm klejacych, korzystam u siebie w firmie i wiem juz ze sa niezbedne
Cetra

Post autor: Cetra »

W sieci można znaleźć sporo sklepów oferujących artykuły fryzjerskie zarówno dla firm, jak i klientów indywidualnych, więc jest też i w czym wybierać.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ