Biuro w domu

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Margines Błędu
Kontakt:

Biuro w domu

Post autor: Margines Błędu »

Biuro w domu jest swietnym rozwiazaniem, szczegolnie jesli ma sie wyrozumiala rodzine, ktora nie przeszkadza w takiej formie pracy. Do tego celu warto zakupic wieksze mieszkanie, w ktorym znajdzie sie miejsce na odoobniony gabinet. Tutaj sa swietne oferty, z ktorych mozna skorzystac . Naprawdę warto zerknac.
monika73

Re: Biuro w domu

Post autor: monika73 »

oj, nie radzę mieć biura w domu, ja tak miałam przez kilka lat i prawda była taka, że nigdy z tej pracy nie wychodziłam... złe rozwiązanie szczególnie dla osób które cierpią na niewyleczalny pracoholizm
w życiu piękne są tylko chwile
kolaa

Post autor: kolaa »

Zawsze można poszukać jakiegoś , na ihouse.pl jest bardzo dobra wyszukiwarka.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
nataliakl

Post autor: nataliakl »

No właśnie, problem z biurem w domu jest taki, że praca zlewa się z życiem rodzinnym, a to jest bardzo trudne. Chociaż można oczywiście zaoszczędzić, pracując w domu. Jest jednak bardzo popularne zjawisko współwynajmowania mieszkania lub pomieszczenia przez kilka osób. Wtedy do pracy się wychodzi z domu, a można zaoszczędzić na czynszu.
założenie działalności gospodarczej krosno
mroczny_brat

Post autor: mroczny_brat »

Osobiście jestem zwolennikiem opinii, że w pracy powinno się pracować, a w domu wypoczywać. Slabym pomysłem jest łączenie jednego z drugim, bo nigdy nie bedziesz miał/miała czasu na robienie domowych rzeczy, skoro technicznie rzecz ujmując- ciągle będziesz w pracy...
jogin

Post autor: jogin »

czasem nie ma wyjścia
Francuzik

Post autor: Francuzik »

Zgadzam się. Czasami nie ma wyjścia i trzeba pracować w domu dlatego też trzeba wygospodarować dla siebie pomieszczenie , które bedzie naszym gabinetem. Ja póki co nie mam takiej możliwości , ale chciałbym mieć u siebie pokój w którym zrobiłbym właśny gabinet. Postawiłbym takie meble http://www.lissy.pl/meble-i-dekoracje/k ... id,54.html. Przyjemniej wiedziałbym, że wchodząc do tego pokoju zabieram sie do pracy a nie ide odpoczywać.
noname

Post autor: noname »

chociaz nie musisz placic za wynajem ;)
SzybkiGrosz.pl - zostań inwestorem i udzielaj pożyczek
kornelia09

Post autor: kornelia09 »

Naprawdę chciałbyś nigdy nie wyjsc z pracy?:D
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
KamilJ

Post autor: KamilJ »

:D :D
Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ