Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Biuro w domu jest swietnym rozwiazaniem, szczegolnie jesli ma sie wyrozumiala rodzine, ktora nie przeszkadza w takiej formie pracy. Do tego celu warto zakupic wieksze mieszkanie, w ktorym znajdzie sie miejsce na odoobniony gabinet. Tutaj sa swietne oferty, z ktorych mozna skorzystac . Naprawdę warto zerknac.
oj, nie radzę mieć biura w domu, ja tak miałam przez kilka lat i prawda była taka, że nigdy z tej pracy nie wychodziłam... złe rozwiązanie szczególnie dla osób które cierpią na niewyleczalny pracoholizm
No właśnie, problem z biurem w domu jest taki, że praca zlewa się z życiem rodzinnym, a to jest bardzo trudne. Chociaż można oczywiście zaoszczędzić, pracując w domu. Jest jednak bardzo popularne zjawisko współwynajmowania mieszkania lub pomieszczenia przez kilka osób. Wtedy do pracy się wychodzi z domu, a można zaoszczędzić na czynszu.
Osobiście jestem zwolennikiem opinii, że w pracy powinno się pracować, a w domu wypoczywać. Slabym pomysłem jest łączenie jednego z drugim, bo nigdy nie bedziesz miał/miała czasu na robienie domowych rzeczy, skoro technicznie rzecz ujmując- ciągle będziesz w pracy...
Zgadzam się. Czasami nie ma wyjścia i trzeba pracować w domu dlatego też trzeba wygospodarować dla siebie pomieszczenie , które bedzie naszym gabinetem. Ja póki co nie mam takiej możliwości , ale chciałbym mieć u siebie pokój w którym zrobiłbym właśny gabinet. Postawiłbym takie meble http://www.lissy.pl/meble-i-dekoracje/k ... id,54.html. Przyjemniej wiedziałbym, że wchodząc do tego pokoju zabieram sie do pracy a nie ide odpoczywać.