Bóle stawów

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
lwiątko

Bóle stawów

Post autor: lwiątko »

Od jakiegoś czasu obserwuję u siebie skurcze i bóle stawów. Prawdopodobnie wynika to z tego, że co dzień pracuję przy komputerze w siedzącej pozycji. Zastanawiam się, co mogę zrobić, żeby sobie ulżyć. Może zamówić jakiś sprzęt do ćwiczeń? Podobno ACTIMED ma całkiem niezłą ofertę, koleżanka u nich zamawiała. Tylko że ja nie mam pojęcia, co powinnam wybrać.
Ostatnio zmieniony 4 lis 2013, o 16:41 przez lwiątko, łącznie zmieniany 1 raz.
Urban30

Re: Bóle stawów

Post autor: Urban30 »

Na pewno sprzęt rehabilitacyjny może pomóc,
ale i tak najpierw wybrałbym sie do lekarza jakiegoś - niech fachowiec zdecyduje o toku leczenia czy rehabilitacji. Dobry (tu łap liste) na pewno doradzi Ci jak sobie pomóc , jak się leczyć czy czym rehabilitować.
agnes29

Post autor: agnes29 »

Polecam viprosal i vit d.Mi pomaga.
Viper

Post autor: Viper »

Najlepiej byłoby się profesjonalnie przebadać, nic tu nie da takie gdybanie.
Fishy

Post autor: Fishy »

Ja stawiam na leczenie z dojazdem do pacjenta bo to wygodne i znacznie lepsze. Nie każdy jest w stanie o własnych siłach udać się na rehabilitację dlatego z tą myślą rehaexpert http://www.rehaexpert.com.pl/ oferuje takie usługi. Można im zaufać bo mają wieloletnie doświadczenie
marta5013

Post autor: marta5013 »

Przy bólach stawów pomocne jest przyjmowanie wit D.
karla

Post autor: karla »

a ja uważam że lepiej od razu odwiedzić Centrum Medyczne św. Franciszka w Warszawie i niech oni zajmą się leczeniem i rehabilitacją bo taka opieka przynajmniej gwarantuje że będzie wymierna poprawa. Czasem potrzebne jest dłuższe leczenie a czasem wystarczy tylko rehabilitacja
lerbenz

Post autor: lerbenz »

Jak rehabilitacja w Gdańsku, to chyba tylko do https://www.naszarehabilitacja.pl/rehab ... dansk.html swoim profesjonalizmem przebijają inne firmy o głowę.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Porządny sprzęt rehabilitacyjny powinien tutaj pomóc. Pamiętaj, że nie musisz go wcale kupować! Wystarczy rozejrzeć się za ofertą http://aero-med.pl/ , oferuje wynajem sprzętu. Uwierz, warto! Posiadana przez nich jakość stoi na bardzo wysokim poziomie. Samego sprzętu mają sporą ilość.
GimliK

Post autor: GimliK »

podobno na bole stawow dobry jest wywar z liści laurowych, ale po szczegoly odsyłam do internetu
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ