-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Waclaw pisze:Zatem niech pozna fakty
Dla mnie podstawowym faktem są: nazwa, asortyment, plan marketingowy. Osobiście odstraszają mnie informacje typu "super biznes", "xx % marży", "emerytura w 2 lata", czytasz, czytasz i nie wiesz o co chodzi. Rozumiem, że ma to zaciekawić i skłonić do kontaktu pewnie gdybym miał 18-20 lat bym to "łyknął" i zaczął się wypytywać teraz kwalifikuje to jako budowanie grupy która będzie na kogoś robić i ten ktoś uważa, że firma jest odstraszająca i nieskuteczna, nie identyfikuje się z produktem i wstydzi się takiej działalności (akwizycja/sprzedaż bezpośrednia). Być może ciebie to nie dotyczy, ale tak odbieram ten temat.Waclaw pisze:jest to okolo 10-20%
Ja zetknąłem się z informacją że "10% lub mniej", sam kiedyś sprzedawałem z bardzo mizernym skutkiem strony www jako przedstawiciel handlowy, byłem też na kilku spotkaniach rekrutacyjnych na akwizytorów dumnie nazywanych "doradcami finansowymi".program partnerski
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość