Chwilówki

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
agnowak12345

Chwilówki

Post autor: agnowak12345 »

Niedawno na mojej ulicy pojawiły się Chwilówki. Byłem zaskoczony ale codziennie widzę, że ktoś tam do nich zagląda, czasem nawet są kolejki. Korzystał już może ktoś z was z tej instytucji? To typowi naciągacze?
Finanse - kompleksowy portal poświęcony różnym metodom inwestowania
Porównanie lokat - aktualne rankingi i zestawienia lokat
Produkty bankowe - strona zawiera poradniki i aktualności dotyczące produktów bankowych
zdzisiu13

Re: Chwilówki

Post autor: zdzisiu13 »

Zwróć uwagę na oprocentowanie takiej pożyczki. Fakt nie wymagają zaświadczeń, ale raty każą spłacać normalnie. Niestety z uwagi na wzrost bezrobocia na polskiej zielonej wyspie szczęśliwości i coraz bardziej ubożejące społeczeństwo powoduje, że takie właśnie instytucje zyskują klientów.
sprzątanie biur - stojaki reklamowe
rachman

Post autor: rachman »

Sam nie korzystam. Znajomi korzystali, jedni chwalą, inni przeklinają ;)
Jak się nie ma od kogo pożyczyć to jak znalazł ale oprocentowanie serio bywa u niektórych lichwiarskie...
Mishel

Post autor: Mishel »

Do tej pory nie korzystałam bo nie miałam takiej potrzeby, natomiast znam osoby, które korzystały z różnych firm pozabankowych. Tak naprawdę nie można wsadzić wszystkich do jednego worka. Na prawdę, bardzo dużo zależy od firmy, jaką wybierzesz. Dobrze wcześniej zrobić rozeznanie, bardzo istotne jest aby firma miała jasne i proste zasady udzielania pożyczki, tak, żeby wszystko było klarowne dla Ciebie.
heniu74

Post autor: heniu74 »

Pewnie, że nie można, ale słyszałem o tym, że ktoś wziął kredyt w chwilówkach, a zabrali mu dom ...
Jeśli zdecydujesz się na przegrywanie kaset będziesz mógł posłuchać piosenek, których obecnie nie ma na czym odtwarzać - etykiety na butelkę
megi12

Post autor: megi12 »

Kredyty-chwilówki
Vivus
• pierwsza pożyczka z 0 oprocentowaniem
• natychmiastowa decyzja o udzieleniu pożyczki
• pieniądze na koncie nawet w 15 min. od decyzji
• cały proces pożyczkowy on-line - nie wychodząc z domu
http://www.mfinanse24.pl/
Kocica

Post autor: Kocica »

Mi się jeszcze nie zdarzyło, albo nie pamiętam, ale ktoś tu fajnie napisał w którymś wątku,
że przed braniem chwilówki warto czytać rankingi w których piszą ile wyniesie nas całościowo taka pożyczka (tu odkopuję zestawienie chwilówek: ).
Lepiej przed sprawdzić i wtedy nerwów mniej, bo wiesz, ile zapłacisz.
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

O wiele lepsze od chwilówek są o których możesz poczytać tutaj na forum:
limka

Post autor: limka »

w ogóle nie jestem pewna czy tego typu pożyczki są bezpieczne,może lepiej brać z banku,mamy pewność,że postępują zgodnie z umową.
Kocica

Post autor: Kocica »

limka,
o ile nie masz na karku bik-u, bo wtedy z banku nie weźmiesz, niestety:)
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ