Niedawno na mojej ulicy pojawiły się Chwilówki. Byłem zaskoczony ale codziennie widzę, że ktoś tam do nich zagląda, czasem nawet są kolejki. Korzystał już może ktoś z was z tej instytucji? To typowi naciągacze?
Finanse - kompleksowy portal poświęcony różnym metodom inwestowania Porównanie lokat - aktualne rankingi i zestawienia lokat Produkty bankowe - strona zawiera poradniki i aktualności dotyczące produktów bankowych
Zwróć uwagę na oprocentowanie takiej pożyczki. Fakt nie wymagają zaświadczeń, ale raty każą spłacać normalnie. Niestety z uwagi na wzrost bezrobocia na polskiej zielonej wyspie szczęśliwości i coraz bardziej ubożejące społeczeństwo powoduje, że takie właśnie instytucje zyskują klientów.
Sam nie korzystam. Znajomi korzystali, jedni chwalą, inni przeklinają Jak się nie ma od kogo pożyczyć to jak znalazł ale oprocentowanie serio bywa u niektórych lichwiarskie...
Do tej pory nie korzystałam bo nie miałam takiej potrzeby, natomiast znam osoby, które korzystały z różnych firm pozabankowych. Tak naprawdę nie można wsadzić wszystkich do jednego worka. Na prawdę, bardzo dużo zależy od firmy, jaką wybierzesz. Dobrze wcześniej zrobić rozeznanie, bardzo istotne jest aby firma miała jasne i proste zasady udzielania pożyczki, tak, żeby wszystko było klarowne dla Ciebie.
Kredyty-chwilówki Vivus • pierwsza pożyczka z 0 oprocentowaniem • natychmiastowa decyzja o udzieleniu pożyczki • pieniądze na koncie nawet w 15 min. od decyzji • cały proces pożyczkowy on-line - nie wychodząc z domu http://www.mfinanse24.pl/
Mi się jeszcze nie zdarzyło, albo nie pamiętam, ale ktoś tu fajnie napisał w którymś wątku, że przed braniem chwilówki warto czytać rankingi w których piszą ile wyniesie nas całościowo taka pożyczka (tu odkopuję zestawienie chwilówek: ). Lepiej przed sprawdzić i wtedy nerwów mniej, bo wiesz, ile zapłacisz.