Witam Znalazłam Państwa ogłoszenia na portalu internetowym, odnośnie kredytu na "START" dla nowo powstałych firm, wielu z Was pytało również jaki Bank i czy wogóle jakiś daje taką zapomogę dla nowych firm?! Jestem doradcą finansowym Banku BPH i pomagam w uzyskaniu pieniędzy na bieżące wydatki jak również pomagam w skompletowaniu potrzebnych dokumentów. Jeżeli będzie Pan/ Pani zainteresowany to proszę o kontakt.
Pozdrawiam Sandra Bielecka Doradca klienta Biznesowego tel 698-688-164
W tej chwili w Getinie istnieje możliwość zaciągnięcia "kredytu na start" bez zabezpieczenia warunki jakie trzeba spełnić to: * wiek - 21 lat * okres prowadzenia działalności gospodarczej - poniżej 6 miesięcy
Kwota jaką można uzyskać to 15 tys. zł, okres kredytowania - do 48 miesięcy.
Potrzebne dokumenty: * dokument tożsamości * zaświadczenie o prowadzeniu działalności gospodarczej * zaświadczenie o nadaniu numeru REGON * oświadczenie o nadaniu numeru NIP * oświadczenie o wysokości planowanych dochodów i formie opodatkowania
Proponuje nie brać kredytów tylko weż sobie rachunek firmowy w mbanku bo tam dają limit kredytowy do 10 000 zł już od 1 dnia korzystania z rachunku, a prowadzenie rachunku jest darmowe.. Tutaj można sobie taki rachunek założyć przez internet: http://m_finanse.systempartnerski.pl/mb ... konto.html
Jak po na start to tylko do Dają 30% wartości nieruchomości które posiadamy. Może to być nawet 200 000 zł. najważniejsze aby mieć dobrą historię w BIK.
Ja czytałam niedawno o kredycie na start tutaj i wydaje mi się, że najkorzystniejsze warunki mają teraz w FM Banku i Idea Banku. Ja chyba skorzystam z oferty FM Banku bo wydaje mi się korzystniejsza, przynajmniej dla mnie.
Ja zrezygnowałam z brania kolejnych pożyczek i wzięłam po prostu kredyt oddłużeniowy Kielce co okazało się dobrym pomysłem. W zasadzie jestem na ostatniej prostej i prawie spłaciłam wszystkie moje długi