Ciekawe projekty

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
pawciopr

Ciekawe projekty

Post autor: pawciopr »

A co myślicie o biznesie polegającym na inwestowaniu w złoto lub grunty połączonym z zarabianiem pasywnym? Natknąłem
się na takie ciekawe propozycje i chcę się z Wami nimi podzielić. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech do mnie napisze wiadomość.
darful
Kontakt:

Re: Ciekawe projekty

Post autor: darful »

Dzisiaj coraz mniej jest pewnych inwestycji,choć złoto czy grunty wydają się dość pewną lokatą na czasy kryzysu
petroniusz

Post autor: petroniusz »

Czyżby autor tematu pojawił się na Meet Domainers gdzie poruszane były takie tematy ?:)
toudek

Post autor: toudek »

ciekawy temat to , moim zdeniem, Cresco group. usługa pozwala oszczędzać na outsourcingu. fajna inicjatywa - polecam. dlaczego w polsce tak rzadko wlasciciele firm korzystaja z outsourcingu?
Andreo

Post autor: Andreo »

toudek pisze: dlaczego w polsce tak rzadko wlasciciele firm korzystaja z outsourcingu?
Bo może niewielu z nich w ogóle spotkało się z takim pojęciem, że już o jego rozumieniu nie wspomnę :lol:
Nasiona Marihuany TanieSianie
maciejwasd
Kontakt:

Post autor: maciejwasd »

Chyba zgodzę się z Tobą, Andreo;)
Outsourcing w Polsce nie jest jeszcze tak powszechny, ale miejmy nadzieję, że to się zmieni i to jak najszybciej!
Hrumix

Post autor: Hrumix »

Z ciekawych projektów to ja wymienić mogę Inicjatywę Mobilności Pracy. Co kryje się pod tą tajemniczą nazwą dowiedzieć się możecie ze strony
drzwi w wodzislawiu
Mennica Skarbowa

Post autor: Mennica Skarbowa »

Będąc na etapie planowania inwestycji swoich oszczędności to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej Mennicy Skarbowej https://www.mennicaskarbowa.pl/ w której będziecie mogli znaleźć zarówno złote i srebrne monety oraz sztabki o różnej wadze oraz konkurencyjnych cenach. Jednocześnie staramy się klientom zapewnić terminowe realizacje w ciagu 24h, względem konkurencji u których często trzeba poczekać nawet kilka tygodni. Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście pozostajemy do Państwa dyspozycji!
najkiteast

Post autor: najkiteast »

Hejka
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ