Co na prezent

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
natkawal76

Co na prezent

Post autor: natkawal76 »

Coraz bliżej święta i zastanawiamy się co kupić naszym najbliższym. Wszędzie można spotkać gotowe świąteczne zestawy, które będą idealnie pasowały pod drzewko jednak czy o to chodzi. Ja osobiście wolę prezenty unikalne jak np. własnoręcznie zrobiona czapka od babci itd. Dlatego chciałam Wam zaproponować oryginalny prezent nie tylko na święta ale i na urodziny czy rocznice jak . Możemy ja zmówić takie jak chcemy. Wybrać materiał, kolor, grawer i wielkość. Będą idealnie komponowały się również pod choinką p jak wspólny prezent dla rodziców od dzieci z ich wizerunkami. Dostawa jest szybka i pod wskazany adres, dzięki czemu wysłać możecie je w każde miejsce na ziemi. Jest to dość innowacyjne rozwiązanie i jak rozumiem nie każdemu się spodoba, ale na pewno jest o wiele lepsze niż kolejny szampon czy perfuma nie w naszym guście. Statuetki na pewno nie kupimy za 50 zł jednak można zawsze troszkę oszczędzi i zamówić, aby sprawić wszystkim radość właśnie w tym jednym magicznym dniu.Pomyślcie jest to na pewno coś unikatowego, co raczej się nie spotyka na co dzień, a wrażenie uwierzcie mi robią.
milena_w

Re: Co na prezent

Post autor: milena_w »

Uważam, że prezent świąteczny powinien w jakiś sposób nawiązywać do okresu Świąt :-). Takim cudownym dodatkiem z pewnością jest list od Św. Mikołaja lub VIDEO, które można zamówić na https://www.listymikolaja.pl/ (są w pełni spersonalizowane, co zapewnia efekt WOW!).
Owelka

Post autor: Owelka »

Dawanie prezentów jest pięknym gestem, szczególnie, gdy odbywa się to zupełnie bezinteresownie, a tym bardziej, gdy pomaga to potrzebującym. Grudzień to magiczny czas, więc warto w tym świątecznym nastroju również pomyśleć o innych. Fundacja Pociecha prowadzi właśnie akcję, która ma na celu zebranie gotówki i ufundowanie dzieciom z najuboższych rodzin prezentów. Są to często dzieci, których rodzice mają problemy z alkoholem i o prezentach mogą jedynie pomarzyć. Wspólnie możemy to zmienić, by w tym roku otrzymały to, czego potrzebują i to, co znalazło się na ich listach życzeń. Z całą akcją można się zapoznać na stronie . Będzie to piękny gest, a dla dzieciaków przyniesie niesamowitą radość.
martin

Post autor: martin »

Może jakaś ciekawa, dobrana dla danej osoby książka byłaby dobrym pomysłem na prezent. Ja kupowałem ostatnio dla kogoś w prezencie książkę, którą znalazłem na tej stronie https://vesper.pl/literatura/48-fanny-h ... 8377311066 . Warto przejrzeć ofert, bo jest naprawdę spora i można dla każdego coś znaleźć.
Manna

Post autor: Manna »

Ja bardzo często zamawiam ksiażki na prezent, na inbook.pl. Bardzo fajna, niedroga księgarnia :)
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Witek251

Post autor: Witek251 »

Na prezent można kupić wszystko. Najlepiej poszukać w internecie.
____
Szukasz dobrego serwisu randkowego? Zobacz ten serwis:
MarysiaBodecka

Post autor: MarysiaBodecka »

Zależy co kto lubi. Fajnie, jeśli wiemy co się komuś może spodobać, przydać. Ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów, a nie ramek na zdjęcia czy figurek, które tylko stoją na półce.
takajedna

Post autor: takajedna »

Moim zdaniem to jest zadanie dla specjalisty z tego obszaru tematycznego... bez dwóch zdań...
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Dla fanów eleganckich ubrań podpowiem, że w Jastrzębiu-Zdroju znajdziecie sklep http://bytomski.eu/oferta/ który ma w ofercie sporo rzeczy od dobrych marek jak Wólczanka, Bytom, Sempre, Elsner, Sabak – jak doceniacie dobą jakość i elegancję to na pewno znajdziecie tu wiele rzecz dla siebie. Ja właśnie na gwiazdkę zażyczyłem sobie kilka rzeczy od nich.
billar

Post autor: billar »

Osobiście uważam, że świetnym pomysłem na prezent jest elegancki zegarek, który będzie świetnie pasował do koszuli, bądź garnituru. Najlepsze zegarki znajdziesz na stronie . Mają tam ogromny wybór spośród wszystkich najwyższej jakości marek na rynku, zatem możemy wybierać spośród tysięcy różnych modeli w różnych przedziałach cenowych, w zależności od wymaganej ekskluzywności :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ