Witajcie, jestem w trakcie zmiany mojej garderoby całkowicie, ponieważ udało mi się po wielu nieudanych próbach schudnąć ponad 20 kg. Zależy mi równocześnie na tym aby zmienić swój styl, dotychczas ubierałam się bardzo elegancko, wymagała tego moja praca. Ale chciałabym to zmienić i odmłodzić się nieco również ubiorem, myślę, że to rzeczywiście zadziała. Większość nowych rzeczy kupiłam sobie przez internet nowe bluzki, spodnie itd. Ale chciałabym kupić również nowe buty, ponieważ większość zasobów moich butów to szpilki. Przeglądając różne magazyny natrafiłam na https://www.butyraj.pl/pol_m_Buty-Damsk ... e-745.html gdzie spodobały mi się modne w tym sezonie buty sportowe na koturnie. Co sądzicie ? Czy Waszym zdaniem są wygodne ? Pozdrawiam i liczę na Wasze rady. ps jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć jak schudłam i jaką miałam dietę śmiało proszę pisać.
Ja lubię przede wszystkim wygodne buty. Może i tobie sie spodobają buty Ja je nazywam cichobiegi. Pasują do różnych strojów. I sa bardzo wygodne. A przy tym ceny bardzo niskie.
Fajnie, że możesz sobie pozwolić na taką całkowitą wymianę garderoby. Myślę, że marzy o tym wiele dziewczyn Co do butów i innych produktów - to ja bym postawiła na markowe rzeczy. Dłużej Ci posłużą i będą się lepiej prezentowały.
Szukam sklepu, w którym jest duży wybór torebek damskich. Polecicie jakieś sprawdzone sklepy stacjonarne i online? Piszcie na priv