Czy dostanę pożyczkę?

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
milena_w

Czy dostanę pożyczkę?

Post autor: milena_w »

Jestem osobą zadłużoną – moja historia w BIK jest negatywna, figuruję również w bazach dłużników. Czy moglibyście polecić mi firmę, w której mogłabym starać się o kredyt?
malwina09

Re: Czy dostanę pożyczkę?

Post autor: malwina09 »

Uwierz, że nie brak firm, które specjalizują się w udzielaniu pożyczek osobom zadłużonym. Jedną z nich możesz odnaleźć pod adresem https://concash.pl/ . Musisz się jednak liczyć z tym, że decydując się na kredyt w parabanku poniesiesz większe koszty, niż gdybyś zaciągnęła go bezpośrednio w banku.
prawo zus
rogero17

Post autor: rogero17 »

Moim zdaniem są na tej stronie. Jest tam naprawdę mnóstwo tego typu ofert i warto wybrać najlepszą :)
Głupio jest nie mieć nadziei(...)Poza tym to pewnie grzech.
sosmar88

Post autor: sosmar88 »

Według mnie zanim weźmiesz jakikolwiek kredyt powinieneś się zorientować w dostępnych fortach. Możesz to zrobić na przykład dzięki takiemu www.wktorymbanku.pl/kredyty-gotowkowe rankingowi. Przejrzyj dokładnie wszystkie opcje i wybierz tą najkorzystniejszą dla Ciebie.
nierra

Post autor: nierra »

Ok, oferta kredytowa może być super, ale jeśli nie będzie nas stać na spłatę to sytuacja będzie ciężka. Jednak z tego co wiem dostępna jest nawet konsolidacja kredytów bez zdolności kredytowej Poznań więc zawsze jakiś ratunek jest
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ