Czy zainwestować w schody z prawdziwego drewna?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
krzysztofol
Kontakt:

Czy zainwestować w schody z prawdziwego drewna?

Post autor: krzysztofol »

W niedługim czasie zamierzam przeprowadzić remont swojego mieszkania i chciałbym wstawić sobie takie z prawdziwego drewna. Co sądzicie o tym pomyśle ? Warto? ;)
Muszę przyznać, że bardzo mi się podobają.
Jamal

Re: Czy zainwestować w schody z prawdziwego drewna?

Post autor: Jamal »

Ja bym nie tylko w schody inwestował, ale też w meble. Drewno to trwały materiał. Jeśli się o niego odpowiednio dba, to meble takie czy chody przetrwają naprawdę długie lata, w związku z czym warte są swojej nieco wyższej ceny. Ja mam w swojej firmie drewniane meble Azuko i muszę przyznać, że prezentują się wspaniale. Klienci zawsze chwalą mój gust, kiedy pojawiają się u mnie w biurze.
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

również uważam, że jeśli tylko masz fundusze warto się pokusić o drewniane schody. drewno nie tylko jest trwałe ale też prezentuje się niezwykle efektownie, dodając elegancji i szyku pomieszczeniom.
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
vicka

Post autor: vicka »

Jak najbardziej warto się pokusić o schody drewniane - wyglądają naprawdę elegancko i nigdy nie wychodzą z mody. Dodatkowo pasują do każdego wnętrza. mają bardzo dużo fajnych pomysłów.
kolaa

Post autor: kolaa »

Ja kupiłem w Parkiet Studio. Naprawdę najwyższa jakość drewna. Jeśli chodzi o to czy warto to jednoznacznie odpowiadam tak.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
vicka

Post autor: vicka »

Teraz trafiłam na świetną ofertę parkietów w sklepie http://www.finishparkiet.pl/produkty . Bardzo atrakcyjne ceny, parkiety sprzedawane są prosto od producenta bez pośredników.
ada1984
Kontakt:

Post autor: ada1984 »

Raczej się opłaca, dobrze wykonane i konserwowane służą przez bardzo długi okres czasu :) Utrzymują ciepło :)
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Fajne inspiracje schodowe mają tutaj: W nowoczesnych domach zwykłe, drewniane schody nie wyglądają dobrze. Liczy się ekstrawagancja.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ