Ja na wakacje nad morzem rezerwowałam na tym portalu Mają tam chyba największy wybór różnych ofert noclegowych w całej sieci Na miejsce wakacji mogę polecić w szczególności Łebę - bardzo ładnie, czysto, wszyscy są pozytywnie nastawieni. No i chyba nigdzie indziej nie jadłam tak smacznej fląderki
wiosna pisze:Psioczą, bo częściej nie ma tam pogody niż jest, a do tego tony turystów na plażach. Ale masz rację, Bałtyk ma swój urok i mimo wszystko przyciąga.
Na Złotych Piaskach też są tłumy, dlatego nie przepadam za Bułgarią. Odludne plaże można znaleźć chociażby na Chorwacji czy w Hiszpanii. Myślę, że jak dobrze poszukać i nad Bałtykiem się znajdą, ale czasami mam wrażenie, że ludzie wręcz wolą gnieździć się na jednej plaży ręcznik w ręcznik.
Na Helu jest przyjemnie fakt, ale tylko początkiem lata, bo im dalej tym większy tłumy i ciężko sie przeciskać:) Za to bardzo przyjemnie wypoczywa się w Wiciu - (np. tu: , Delfin, Wicie) - miejscowość jest turystycznie bardzo atrakcyjna ale zdecydowanie mniej znana w Polsce i może przez to nie jest aż tak oblężona (na szczęście). No i dostęp do morza blizutko, a kawałek dalej jest też jezioro - na spacery wymarzone.