dostawcy internetowi

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
martin

dostawcy internetowi

Post autor: martin »

Szukam dobrego internetu w rozsądnej cenie. Możecie polecić operatora godnego zaufania? Fajną ofertę ma , ale nie wiem jakie ma opinie. Ktoś może powiedzieć coś więcej?
jojcik

Re: dostawcy internetowi

Post autor: jojcik »

Przejrzyj sobie oferty lokalnych dostawców usług :) nie wiem co prawda skąd jesteś ale w Białymstoku mogę Ci szczerze polecić Elpos http://elpos.net/. Znajdziesz u nich nie tylko szybki i stabilny internet ale też fajną ofertę na telewizję kablową. Rozsadne ceny a do tego pomocna obsługa na infolinii.
evelajna

Post autor: evelajna »

Takich firm jest na rynku całkiem sporo :) jeśli chodzi o szybki internet dla firm to na pewno warto zapoznać się z ofertą firmy INEA. Kompleksowo wspierają małe i większe firmy nie tylko w zakresie internetu ale też działań IT ( chmura, backupy danych). Wysoka jakość usług, konkurencyjne ceny.
malgorzata80

Post autor: malgorzata80 »

Jeśli mimo wszystko masz słaby internet, to warto rozważyć zakup wzmacniacza. Koniecznie sprawdź wzmacniacz wifi ranking Dzięki temu, na pewno uda ci się wybrać coś porządnego.
ursacheba

Post autor: ursacheba »

Przy światłowodzie nie ma takiego problemu. Nie istnieje pojęcie słabego internetu ;) Bo to po prostu najlepsza opcja, najstabilniejsza. A cenowo fajnie wypada w kablówce, jak Elpos.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ