Szukam dobrego internetu w rozsądnej cenie. Możecie polecić operatora godnego zaufania? Fajną ofertę ma , ale nie wiem jakie ma opinie. Ktoś może powiedzieć coś więcej?
Przejrzyj sobie oferty lokalnych dostawców usług nie wiem co prawda skąd jesteś ale w Białymstoku mogę Ci szczerze polecić Elpos http://elpos.net/. Znajdziesz u nich nie tylko szybki i stabilny internet ale też fajną ofertę na telewizję kablową. Rozsadne ceny a do tego pomocna obsługa na infolinii.
Takich firm jest na rynku całkiem sporo jeśli chodzi o szybki internet dla firm to na pewno warto zapoznać się z ofertą firmy INEA. Kompleksowo wspierają małe i większe firmy nie tylko w zakresie internetu ale też działań IT ( chmura, backupy danych). Wysoka jakość usług, konkurencyjne ceny.
Jeśli mimo wszystko masz słaby internet, to warto rozważyć zakup wzmacniacza. Koniecznie sprawdź wzmacniacz wifi ranking Dzięki temu, na pewno uda ci się wybrać coś porządnego.
Przy światłowodzie nie ma takiego problemu. Nie istnieje pojęcie słabego internetu Bo to po prostu najlepsza opcja, najstabilniejsza. A cenowo fajnie wypada w kablówce, jak Elpos.