Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
chcę założyć działalność gospodarczą - jednoosobową firmę szkoleniową Kolega podpowiedział mi że jest możliwość założenia firmy w aip (www.inkubatory.pl) na specjalnych warunkach za 250 zł miesięcznie. w cenie jest min. księgowość + porady prawne + dostęp do biura i sal konferencyjnych. czy możecie mi powiedzsieć coś więcej na temat tej fundacj? ktoś coś słyszał?
bardzo dobry pomysł z tym AIP. pomagają młodym się "rozkręcić", co jest bardzo dobrym pomysłem, żeby zacząć własną działalność, będąc jeszcze np. na studiach.
GoldenLine i Photoblog, to 2 marki o których pewnie większość słyszała, poza tym jest sporo specjalistycznych, znaczących na rynku firm, np. z branży chemicznej. Wracając do e-biznesów to mniej znane: oklejgo.pl, firms.pl ... jak ktoś jeszcze coś zna to piszcie
A czy ktoś z Was działa może w ramach AIC? Tj. w ramach American International Corporation? Jeśli tak to proszę o konkretne informacje - ile fizycznie wynoszą wasze koszty, i w jakiej wysokości podatek opłacaliście?
Pisałem o tym - http://www.usakorporacja.pl/ Tam prowadzisz firmę na takich samych zasadach, tyle, że w tym przypadku legalnie omijasz vat, nie płacisz też zus. Mega opcja - w Polsce prowadzenie firmy kosztuje niestety majątek.